Adina Buzatu te învaţă cum să te îmbraci în club

Fie că este zi sau seară, că mergi la birou sau la un cocktail, că eşti la o partidă de shopping sau te distrezi în club, îmbrăcămintea trebuie să-ţi reflecte în primul rând personalitatea, să-ţi avantajeze constituţia şi, nu în ultimul rând, să fie în ton cu noile tendinţe.

 

Dacă la birou posibilităţile tale vestimentare sunt limitate, dă frâu liber originalităţii atunci când te-ai hotărât să petreci onoapte „de succes” în club! Stilistul Adina Buzatu îţi dă câteva sugestii. O poţi urmări şi pe pagina de Facebook, „Trends by Adina Buzatu”, unde în fiecare zi „te consiliază” cu privire la modă şi stil.

 

Jeanşii reprezintă piesa vestimentară cea mai întâlnită atunci când vine vorba de îmbrăcămintea de clubbing, dar, evident, nu orice pereche de jeanşi poate fi purtată în acest context. Dacă eşti o persoană conservatoare, ai posibilitatea să fii totuşi cool într-o pereche de jeanşi indigo, la care să asortezi un tricou V neck, alb sau negru, şi o jachetă de smoking sau un sacou din catifea. Pentru a fi în concordanţă cu locul, încalţă-te cu o pereche de pantofi din piele colorată sau cu bocanci cu aspect vintage. Singurele accesorii recomandate sunt ceasul de la mână şi batista la buzunarul sacoului.

 

Sfaturi pentru rebeli
Cei nonconformişti pot şi în acest sezon să profite de jeanşii cu aspect uzat (cu diferite rupturi) sau de cei slim fit. Dacă îţi plac cei uzaţi, încearcă să contrabalansezi aspectul lor purtând o cămaşă cu jabou sau cu detalii specifice cămăşilor de smoking. O pereche de pantofi sport vor completa outfitul cu succes. Jeanşii slim fit arată foarte bine în combinaţie cu tricouri simple şi cu veste. Pentru un aspect rebel, alege o pereche de bocanci cu şireturile desfăcute. Poartă brăţări din piele sau din mătase şi un lanţ la jeanşi. O altă opţiune sunt pantalonii din stofă care copiază modelul pantalonilor de jogging, cu o bandă elastică la gleznă. Aceştia pot fi purtaţi atât cu tricouri, cât şi cu cămăşi cu imprimeu. Dacă alegerea ta este cămaşa, poţi asorta un papion din mătase sau tricotat. Suflecă mânecile cu multă atitudine and let’s party! Pantofii sau ghetele din piele întoarsă întregesc cu succes acest outfit. În schimb, la tricou poartă bretele, dar asigură-te de calitatea acestora (Albert Thurston sunt cele originale şi, evident, cele mai bune!). Înainte de a ieşi pe uşă, ia-ţi şi pălăria din cuier!

 

Pantaloni de smoking şi tricou simplu
Pantalonii de smoking îi poţi adapta şi unei ţinute de club, dar cu o condiţie: ca aceştia să aibă tăietura slim fit. Neapărat combină-i cu un tricou simplu şi o pereche de sneakers. Cei mai reţinuţi pot purta aceşti pantaloni cu sacoul costumului, iar cei îndrăzneţi cu o geacă sau un sacou din piele.

 

„Excesul accesoriilor strălucitoare şi culorile stridente nu au ce căuta în vestimentaţia ta! Acestea sunt potrivite decorului din club şi poate animatoarelor.”

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial