“Imaginează-ţi că eşti Dumnezeu”, la Teatrul în Culise

Duminică, 8 iulie, eşti invitat la un spectacol montat de Cristian Bajora după textele dramaturgului Matei Vişniec, din volumul „Imaginează-ţi că eşti Dumnezeu”.

 

Montarea este aparte şi vorbeşte despre o serie de probleme moderne, precum iubirea, absurdul din vieţile noastre, căutarea continuă de a afla informaţii, România sau teatru, subiecte atinse în aşa manieră încât, deşi au fost „vorbite” în nenumărate piese, reuşesc încă să capteze atenţia spectatorilor.

“Unele piese sunt aşa, ca nişte copii care, pe la cinci-şase ani, nu mai vor să crească”  (Matei Vişniec).

Distribuţia este formată din actori tineri, talentaţi, care reuşesc cu uşurinţă să exprime farmecul textelor lui Vişniec, un teatru sincer, animat practic de întreaga trupă de actori. Printre „vinovaţi” se numără Ştefan Nistor, Florin Frăţilă, Maria Popovici şi Alexandru Minculescu, cei care plimbă firul narativ de pe meleagurile Albaniei până pe malurile Senei.

Aşadar, cei care doresc să se relaxeze la o bere, la un suc şi, totodată, vor să se delecteze şi cu un spectacol de senzaţie sunt invitaţi la Teatrul în Culise Pub (str. Ştefan Mihăileanu nr. 53), duminică, începând cu ora 19.00. Piesa durează  o oră şi 30 minute.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial