The Cranberries şi Steve Vai, în concert la Bucureşti

Toamna aceasta se anunţă a fi una plină de concerte. Atât artişti internaţionali, cât şi trupe româneşti se întrec în spectacole pe scenele din Capitală.

Printre cei mai aşteptaţi în România în aceste luni sunt cei de la The Cranberries, Steve Vai şi trupa Lord of the Dance.

Irlandezii de la The Cranberries revin în România pentru un nou show. Trupa va concerta pe 11 octombrie  la complexul Romexpo din Bucureşti, în cadrul turneului de promovare a albumului “Roses“. Al şaselea album de studio al irlandezilor a ieşit pe piaţă în luna februarie. Produs de Stephen Street, cunoscut datorită colaborărilor sale cu Blur, Kaiser Chiefs, White Lies sau Morrissey şi care a mai lucrat, în prealabil, cu trupa pentru alte albume, „Roses” este singurul album de studio lansat de Cranberries în ultimii 10 ani şi aşteptat cu înfrigurare de fani. Discul cuprinde 11 piese, printre care şi melodia care dă titlul, şi tratează relaţiile atât ca dragoste romantică, cât şi sub alte forme. Dacă vrei să îi vezi live pentru a doua oară, vino pe 11 octombrie, de la ora 20.00, la complexul Romexpo din Capitală. Biletele costă 160 şi 220 de lei, în funcţie de poziţia faţă de scenă.

„Lord of the Dance” revine în Bucureşti

După mai bine de doi ani de pregătiri şi mii de ore de repetiţii, iată că un nou spectacol „Lord of the Dance” este gata. Managementul trupei a decis zilele acestea ca noul spectacol să fie prezentat începând cu Europa de Est, prima destinaţie fiind România. Michael Flatley s-a întrecut pe sine şi a construit un scenariu nou, bazat pe aceeaşi eternă luptă dintre bine şi rău, cu o coregrafie fabuloasă. Dacă pe scenele de anul trecut, 45 de dansatori cucereau publicul cu măiestria lor, în noul spectacol din octombrie s-a ajuns la un număr-record de peste 60 de persoane. Acest fapt a dus şi la o mărire a suprafaţei de dans, scena devenind mult mai mare. Astfel, dacă vă doriţi să îi vedeţi şi în acest an pe artiştii de la „Lord of The Dance”, sunteţi aşteptaţi la cele două spectacole pe care le vor susţine în Capitală pe 13 octombrie. Biletele costă între 100 şi 250 de lei şi pot fi cumpărate on-line de pe myticket.ro sau de la casa de bilete a Sălii Palatului.

Steve Vai face show la Sala Palatului

Unul dintre cei mai talentaţi chitarişti ai lumii revine toamna aceasta la Bucureşti în cadrul unui spectacol special care se va desfăşura pe scena Sălii Palatului. Evenimentul, organizat de Emagic, va avea loc pe 1 noiembrie. Chitarist, compozitor, solist şi producător, Steve Vai nu mai are nevoie de nicio prezentare: este, fără doar şi poate, unul dintre cei mai talentaţi artişti ai lumii. A început să ia lecţii de chitară la vârsta de 12 ani, de la Joe Satriani, iar la 18 ani compunea deja partituri pentru Frank Zappa.

Trei decenii mai târziu, după 15 milioane de albume vândute în întreaga lume, Vai a scris o pagină importantă ce va rămâne în istoria industriei muzicale internaţionale. Chitaristul a reuşit să revoluţioneze tehnica acestui instrument, fiind printre primii artişti care au folosit chitara cu şapte corzi, punându-şi totodată semnătura şi pe seria de modele JEM, concepute alături de brandul japonez Ibanez. Biletele la concertul din 1 noiembrie au preţuri cuprinse între 90 şi 210 lei, în funcţie de locul ocupat în sală.

Cel mai rapid pianist din lume revine în România

Deţinător a 11 discuri de platină, compozitor şi pianist contemporan, Havasi, ale cărui concerte au fost vizionate în ultimii trei ani de peste 200 de milioane de oameni din întreaga lume, va reveni la Bucureşti pe 3 noiembrie, la Sala Palatului, după un prim spectacol fascinant susţinut cu casa închisă în iarna anului trecut. Câştigător al titlului de „Cel mai rapid pianist din lume”, Havasi va aduce în inima Bucureştiului cel mai mare spectacol de muzică, de această dată într-o nouă formă, sub o nouă înfăţişare, mai spectaculoasă ca niciodată: Symphonic Concert Show. Show-ul se va bucura şi de această dată de un program muzical impresionant, susţinut de peste 100 de artişti. Producţia va fi cu atât mai spectaculoasă cu cât va cuprinde o serie de elemente noi de compoziţie: un omagiu adus geniului artei plastice, într-un melanj „Pensulă şi Pian”, „Bătălia Instrumentelor Muzicale”, registre diferite, rock şi clasic, în „Drum and Piano Show”, muzică pop şi muzică de cameră într-un set-up „The Unbending Trees”.

Trupe româneşti în concert la Sala Palatului

Pe lângă artiştii internaţionali care vor trece pragul ţării noastre în această toamnă, pe scena Sălii Palatului îi veţi mai putea vedea pe Voltaj, pe 10 şi 11 octombrie, Holograf, pe 22 şi 23 octombrie, Alexandru Tomescu împreună cu Ansamblul Stradivarius, pe 25 octombrie, Direcţia 5, pe 30 octombrie, Loredana, pe 25 noiembrie, şi Horia Brenciu, pe 29 şi 30 noiembrie.

 

2010 este anul în care trupa irlandeză a venit pentru prima oară în România, susţinând un concert la Zone Arena.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial