Vedetele, SUPĂRATE că se închid site-urile ILEGALE cu seriale

Tot mai multe voci se declară nemulţumite de închiderea celui mai mare site ilegal de seriale din România.

Chiar dacă mulţi sunt de părere că nu există alternativă pentru vplay.ro, alţii declară că ar plăti lunar câţiva euro pentru a urmări filmele preferate, însă pe site-urile din străinătate.

Zilele acestea s-a creat o mare isterie în rândul internauţilor care obişnuiau să-şi urmărească serialele preferate pe vplay.ro. În urma sesizării CNA de deţinătorul portalului voyo.ro, s-a decis închiderea unuia dintre cele mai accesate site-uri de seriale on-line de la noi, vplay.ro. Pe lângă acesta, au mai fost vizate şi serialedetop.com sau deseneanimateonline.info.

 Dan Negru: „De când CNA se ocupă de internet?!”

Unul dintre cei care îşi mărturisesc dependenţa de filmele on-line este realizatorul TV Dan Negru. „Habar nu aveam că vplay.ro este ilegal. Eu am avut şi abonament plătit la ei când am început să mă uit la seriale. Nu prea există alternativă pentru acesta. Acolo găseam cele mai noi episoade din serialele difuzate în afară. Am auzit că ProTV a depus plângerea. Ce să zic… N-am intrat niciodată pe voyo.ro”, mărturiseşte realizatorul show-ului „Cu banii jos” de la Antena 1. Negru este indignat că mai multe site-uri au ajuns să fie închise tocmai de CNA, neştiind că aceştia se ocupă şi de internet: „O mulţime de astfel de site-uri au fost denunţate la poliţie de CNA… De când se ocupă CNA de internet?! Nici pe asta n-o ştiam!”.

 Tudor (Fly Project): Site-urile străine, restricţionate românilor

Nici Tudor de la formaţia Fly Project nu e foarte încântat de închiderea vplay.ro. „Erau foarte multe seriale pe care le urmăream la zi şi nu mi se pare OK ce s-a întâmplat în condiţiile în care voyo.ro are un alt tip de public şi alt gen de seriale. Nu aceasta e soluţia de a scăpa de concurenţă. Încearcă să vii cu ceva nou pe piaţă, să atragi public nou, nu să încerci să îl furi din altă parte”, a declarat Tudor Ionescu pentru „ring”. Artistul nu crede că există alternativă pentru vplay.ro, cel puţin în România, de aceea se gândeşte de ceva timp să-şi facă un cont pe site-urile străine, însă se confruntă cu alte probleme… „Am descoperit câteva site-uri plătite în afară, unde mi-aş dori să-mi fac abonament, însă, surpriză! Pentru România nu sunt disponibile. Nici acest lucru nu mi se pare normal”, a mai spus Tudor.

 Cosmina Păsărin: „E normal să plăteşti vizionarea on-line”

Cu toate că nu este o împătimită a filmelor on-line, Cosminei Păsărin i se pare normal să plăteşti pentru filmele urmărite pe calculator, aşa cum se întâmplă peste tot în străinătate. „Nu ştiu exact ce s-a întâmplat, nu mă uitam pe vplay.ro. Însă în străinătate toată lumea îşi face abonamente contra cost pentru a urmări seriale şi filme on-line. Numai la noi puteai urmări totul gratis. Probabil că este normal ca, la un moment dat, să se implementeze şi în România acest sistem”, a spus ea pentru „ring”.

„În loc să mă duc la cinematograf, aş prefera să văd un film bun la mine acasă, pentru care sunt dispus să plătesc.” – TUDOR IONESCU (Fly Project)

300 de mii de vizitatori pe zi avea portalul ilegal de seriale on-line vplay.ro.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial