Unde te distrezi în weekend

Emanuel Mirea cântă în True Club
Sunteţi aşteptaţi vineri seara în True Social Club să-l vedeţi pe Emanuel Mirea care, împreună cu bandul lui, va cânta live. Solistul fostei trupe Stigma va invită să ascultaţi cele mai tari melodii româneşti şi străine, de la Kings of Leon la Holograf şi mulţi alţii. În pauzele în care băieţii se odihnesc, DJ Ollo va fi la datorie să anime atmosfera.

Adresa: Splaiul Independentei, nr. 25
Cocktail: 18 lei Racoritoare: 8 lei Bere: 10 lei Acces: 10 lei

 

 

 

“The Colors Band”, în Spice Club
Vinerea e distracţie mare în clubul din Calea Victoriei nr. 21-23. Muzica bună, intrarea liberă şi superofertele la băuturi vă aşteaptă la fiecare început de weekend în Spice Club. Astfel, începând cu ora 22.00 sunteţi aşteptaţi la un concert live The Colors Band. Hituri în vogă cântate live de trupă, muzică de calitate cu DJ Silviu, toate pentru a avea o seară de neuitat în Spice!

Cocktail: 16 lei Racoritoare: 5 lei Bere: 6 lei Acces: gratuit

 

 

Karaoke în Arcade Café
Dacă vreţi să vă testaţi calităţile vocale la sfârşit de săptămână, veniţi duminică seară în Arcade Café. Sunteţi aşteptaţi cu cea mai mare listă de melodii de unde puteţi alege ce vă place. Dacă beţi bere, veţi primi din partea casei un coşuleţ de covrigei care merg la fix cu băutura. Intrarea este liberă şi distracţia începe după ora 20.00.

Cocktail: 12 lei Racoritoare 6 lei Bere: 7 lei Acces: gratuit
Adresa: Str. Smârdan, nr. 30
“Delicious Doughnuts” în Club A
Detaşaţi-vă de serviciu pentru că începe weekendul. Dacă sunteţi, sâmbătă, prin Centrul Vechi cu prietenii sau colegii şi aveţi chef de muzică bună şi distracţie, atunci veniţi în Club A să vă distraţi pe arhicunoscutele hituri de aici. DJ Bogdan vă invită la o petrecere cu clasă, fără intrare. Aşa că, vă mai gândiţi?

Adresa: Str. Blănari, nr. 14
Cocktail: 10 lei Racoritoare: 3 lei Bere: 3,5 lei Intrare liberă

 

 

“Ultimate Party” în Revenge
DJ Mammouth vă invită vineri, începând cu ora 23.00, în Club Revenge, la o petrecere la care se va dansa pe masă, pe sub masă şi chiar pe bar dacă vă ţine, acompaniat de formaţii şi cântăreţi precum: Shaggy, Paraziţii, Joan Jett, Zdob şi Zdub, El Negro, Fatboy Slim, Moby. Distracţia ţine până în zorii zilei, iar intrarea este liberă.

Cocktail: 11 lei Racoritoare: 5 lei Bere: 5 lei Acces: gratuit
Adresa: Str. Şelari, nr. 9-11

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial