Un festival ca o vacanţă

Într-o zonă aproape boemă – Domeniul Ştirbey –, festivalul Summer Well propune un line-up extrem de interesant, cu trupe de nivel mondial care reprezintă genul indie. Pentru ca sloganul evenimentului („A Festival Like a Holiday”) să se susţină în realitate, organizatorii vă propun şi proiecţii de filme sau diferite modalităţi de distracţie.

 

Summer Well înseamnă în primul rând concerte live susţinute de unele dintre cele mai bune trupe din lume: Interpol, Plan B, Noisettes, The Raveonettes, The Wombats, Mystery Jets, Graffiti6, Chapel Club, Alex Clare şi Chew Lips. Dar nu numai. Partenerii festivalului au pregătit în cadrul evenimentului diverse zone de distracţie. Astfel, vom găsi la Summer Well două zone cu şezlonguri pentru cei care îşi doresc să se relaxeze la plajă, terase cu multă bere, dar şi o cafenea amenajată de un celebru lanţ de cluburi din România pentru cei care vor să se bucure de priveliştea spectaculoasă a lacului Buftea la apus şi de nopţile frumoase de festival. O altă surpriză este adusă de spaniolii de la blablabLAB, care propun pentru prima dată în România programul “Be Your Own Souvenir”. Astfel, cei interesaţi de această activitate pot pleca acasă cu propria lor statuie în miniatură.

 

Pe aripile… vântului
În zona de cinema vor fi prezentate în premieră şi în exclusivitate pentru România cele mai spectaculoase documentare despre istoria rockului. Seria “Seven Ages of Rock”, produsă de BBC, va rula în sala de cinema pe parcursul celor două zile de festival. Şi, tot pentru prima dată în România, o parte din cei care vor veni la Summer Well vor avea şansa de a încerca experienţa plină de adrenalină a unui “wind tunnel”.

 

Line-up Summer Well

Sâmbătă, 13 august

PLAN B
NOISETTES
MYSTERY JETS
GRAFFITI6
CHEW LIPS
Duminică, 14 august
INTERPOL
THE RAVEONETTES
THE WOMBATS
CHAPEL CLUB
ALEX CLARE

 

 

Autobuze speciale pentru transportul la festival
RATB va pune la dispoziţie o linie de transport în comun dedicată exclusiv evenimentului. Linia specială Summer Well va funcţiona pe toată durata festivalului, între orele 13.30 şi 0.30, în fiecare dintre cele două zile. Linia este directă, cu plecare din Bucureşti, staţia din faţa Muzeului Ţăranului Român, pe ruta Bd. Ion Mihalache – Bd. Bucureştii Noi – Şos. Chitilei – Str. Milano – Str. Agricultori – Str. Garoafelor – Str. Oltului, şi sosire la Domeniul Ştirbey. Autobuzele Summer Well vor circula la interval de 20 minute pe toată durata festivalului, pentru plecările din Bucureşti sau Buftea. Un număr mai mare de autobuze va fi disponibil pentru participanţi la plecarea de la festival, între 23.00 şi 0.30, ora la care accesul în Domeniul Ştirbey va fi restricţionat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial