Trus’me mixează în Club Berlin

Clubul din strada Constantin Mille nr. 4 îl aduce, în acest weekend, în România pe DJ-ul originar din Manchester. Alături de el vor mai mixa, vineri seară, Fouchat, Hijack şi Guser.

 

Fondator al labelului de succes Prime Numbers, David Wolstencroft James este originar din Manchester şi se apropie de fericita aniversare a unei decade de carieră în muzica electronică. Dacă te întrebi cum sună un set în care un DJ îmbină disco cu deep house şi Detroit techno, atunci trebuie să afli răspunsul la această întrebare ascultând unul semnat de Trus’me. Una dintre piesele DJ-ului, ,,Nars”, a fost coloana sonoră pentru colecţiile Miu Miu primăvară/vară 2011. Mai mult, albumul său de debut, “Working Nights”, lansat la Fat City Recordings în 2007, i-a confirmat poziţia ca producător şi a atras cereri de remixuri de la nume ca LCD Soundsystem, Motor City Drum Ensemble şi Alton Miller. Aşa că strânge-ţi prietenii, fă o gaşcă mare şi nu rata acest eveniment din clubul Berlin. Distracţia începe după ora 22.00.

 

Păstrează din parfumul de odinioară
Club Berlin se diferenţiază de alte cluburi din Centrul Istoric prin faptul că este un loc de distracţie cu istorie. În perioada interbelică, dar şi în anii comunismului, aici se afla Restaurantul Berlin, unde mari scriitori, oameni de cultură şi intelectuali se strângeau la o vorbă şi o gustare.

 

Adresa: Str. Constantin Mille nr. 4
Cocktail: 16 lei Răcoritoare: 7 lei Bere: 8 lei Acces: 15 lei

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial