The MOOod încinge atmosfera în Club Control

Trupa revine în concert în clubul din strada Academiei nr. 19. Băieţii de la The MOOod vor putea fi ascultaţi live vineri seară, după ora 21.00.

 

Povestea The MOOoD începe în noiembrie 2006, în Clubul Big Mamou, unde au cântat, pentru prima oară într-un local, în faţa a 150 de prieteni. Sound-ul brit indie-rock, vocea specială a solistului şi show-urile energice au conturat treptat label-ul The MoooD, făcând din el unul popular în rândul muzicii de acest gen. Având un succes imediat şi o evoluţie fulminantă, trupa a câştigat admiraţia publicului cluburilor bucureştene şi din ţară. A fost invitată să cânte şi pe scenele unor festivaluri precum: Bestfest (2008 şi 2009), în deschiderea concertului Lenny Kravitz în 2008 (România), Eurosnic Festival (Olanda – 2009), Exit Festival (Serbia – 2009) în faţa a 70.000 de oameni. De curând, băieţii s-au întors energizaţi de la Tuborg Green Fest Peninsula de la Târgu Mureş şi au intrat în sala de repetiţii pentru a pregăti cum se cuvine concertul de la Control. Cu siguranţă cunoaşteţi deja refrenele celor mai vechi piese marca The MOOoD: Two Times, Back in the Shop, Stay Right, Lies, însă organizatorii promit că veţi avea parte şi de momente surprinzătoare: câteva piese care anunţă un nou sound.

 

The MOOoD înseamnă acum Marius Moise (voce), Bogdan Spirea (baterie, backing vocals), Mircea Voloh (chitară, backing vocals) şi Mihai Marin (bas, backing vocals).

 

Traum încinge atmosfera
În deschiderea concertului The MOOod vor cânta şi băieţii de la Traum. Trupa a fost gândită iniţial ca un proiect de studio, dată fiind implicarea membrilor în alte trupe cu activitate intensă, la vremea aceea, respectiv Hotel Fetish şi Dekadens. Anul 2011 a adus pentru Traum, pe lângă decizia de a susţine concerte live, şi un nou EP: “I Once Knew A Man Who Ate A Tornado”.

 

Adresa: Strada Academiei, nr. 19
Cocktail: 12 lei Racoritoare: 5 lei Bere: 6 lei Intrare: 15 lei

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial