The Magician mixează vineri în Capitală

Magicianul Stephen Fasano revine la Bucureşti, cu un DJ-set de zile mari, la Palatul Ghika. Evenimentul va avea loc vineri, începând cu ora 22.00.

 

Stephen Fasano aka The Magician este numele artistului de origine belgiană alături de care câţiva dintre voi au dansat pentru prima dată în aer liber, la răsăritul soarelui, într-o dimineaţă de vară a anului 2009. Următorul an, în aceeaşi perioadă, presa de specialitate anunţa că Stephen Fasano a hotărât să se focuseze pe o carieră solo atât în producţie, cât şi în DJ-ing. Toamna anului 2011 ne-a adus tuturor o seară specială Color alături de The Magician la Club Berlin, înconjuraţi de baloane de săpun, culori şi nu-disco în cea mai frumoasă formă.

 

S-a lansat cu AeroplaneS
Stephen s-a apropiat de muzica electronică în urmă cu peste 10 ani, timp în care lucra într-un magazin de discuri din Belgia, locul în care s-a şi cunoscut cu Vito de Luca, unul dintre cei mai fideli clienţi ai săi. Împotriva valurilor de acid house sau techno, stilurile muzicale care dominau piaţa la acea vreme, Stephen şi Vito erau printre puținii DJ care căutau discuri disco şi această pasiune comună i-a unit într-o prietenie şi, mai mult decât atât, un proiect care avea să le aducă popularitatea: Aeroplane.

 

A devenit cunoscut datorită lui Lykke Li
Vara anului 2010 produce o mică schimbare, iar Stephen Fasano decide să se focuseze asupra unui proiect solo: The Magician. După câteva luni de la lansarea primului său remix, Lykke Li – I Follow Rivers, presa de specialitate subliniază apariţia hitului anului şi The Magician îşi continuă drumul muzical prin turnee în Europa, America şi Australia. The Magician a lansat anul trecut şi primul său single, “I Don’t Know What To Do” (feat. Jeppe), la casa de discuri de origine franceză Kitsuné, iar mixtape-urile sale au ajuns la numărul 20 pe contul său de SoundCloud.

 

Adresa: Strada Doamna Ghica nr. 5
Coktail: 20 lei Bere: 10 lei Racoritoare: 7 lei Intrare: 20 de lei până la ora 0.00 şi 35 de lei după.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial