The Amsterdams concertează în Panic Club

Trupa susţine, sâmbătă seară, un concert în Panic Club din Bucureşti. Line up-ul este completat de Ken Stringfellow şi Mary’s Flower Superhead. Evenimentul va începe de la ora 20.30.

The Amsterdams intrau pe scena muzicii alternative româneşti în anul 2005, cu un proiect muzical indie fresh şi plin de vibe-uri pozitive. Sound-ul The Amsterdams este plin de nuanţe şi culori. După câteva schimbări în componenţa trupei, trupa înseamnă în prezent: Andrei Haţegan (voce, clape), Ovidiu Bejan (chitară), Augustin Nicolae (chitară bas) şi Andrei Ungureanu (chitară). În acest moment, The Amsterdams lucrează la piese noi şi aşteaptă concretizarea unui turneu în Anglia. Până în prezent, The Amsterdams au lansat un EP, două albume de studio și patru videoclipuri. Cel de-al doilea album de studio al lor, „Electromagnetica”, a fost masterizat de Harris Newman (cunoscut și pentru colaborările cu Wolf Parade și Arcade Fire) și îl are ca invitat pe Dan Boeckner, care cântă la chitară pe piesa „This Burial Ground’s For Two”

Au cântat alături de Morcheeba

Pe 31 august, formația a lansat cel de-al patrulea videoclip din carieră la piesa „Summertime”, în regia Alinei Manolache. Piesa beneficiază de aportul vocal al Roxanei Niculae, de la We Singing Colors, a fost înregistrată la studioul The Great Below, mixată de Paul Ballo („Trouble Is”, „Hot Casandra”) și masterizată de Cristian Varga. Ulterior, Andrei Hațegan a dezvăluit într-un interviu că formația intenționează să lanseze un clip și la piesa „Coalmine”. Anul trecut, în octombrie, The Amsterdams au susținut un concert la Sala Polivalentă din București, alături de Electric Brother, Morcheeba și Parov Stelar Band.
Stringfellow a urcat pe scenă cu R.E.M.

Muzician, textier şi producător, Ken Stringfellow a scris povestea câtorva decenii de muzică începând din anul 1988, când a debutat remarcabil pe scena indie ca membru al trupei The Posies. Artistul a petrecut peste 10 ani în studio şi pe scenă alături de R.E.M., cântând la chitară, bas, clape şi acordeon. Pe lista colaborărilor lui cu trupe faimoase la nivel internaţional se află Snow Patrol (la keyboards, pe albumul “Eyes Open”), Neil Young, Patti Smith, Mudhoney, Death Cab For Cutie şi alţii. Proiectul Mary’s Flower Superhead a luat naştere în anul 2003 şi au cântat pe aceeaşi scenă cu nume mari precum Pete Doherty, Peter Hook, Richard Hawley, The Plasticins, Madrugada, Six By Seven şi mulţi alţii.

 Preţul unui bilet de intrare este de 20 de lei. Acesta poate fi achiziţionat de la intrarea în Clubul Panic, unde va avea loc evenimentul.

7 ani au trecut de când s-a înfiinţat trupa românească

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial