Terence Parker mixează la balul UNATC

 The Fresh te invită, sâmbătă seară, la Atelierul de Producţie, cu ocazia balului UNATC/UNARTE, la o petrecere cu două scene şi 12 artişti numai pentru tine, avându-i ca invitaţi speciali pe DJ Vadim, DJ Food, The MOOoD, Gemini Bros şi Amon (scena 1) şi pe Terrence “Detroit” Parker, alături de Jonas “Tobago” Rathsman, OK Corral, Fouchat b2b Giuser, Ştefan Radu şi Vast Solo (scena 2).

Se spune că anumite aperitive gourmet, precum whisky, vin şi brânzeturi, îşi sporesc şi îmbunătăţesc savoarea, culoarea şi aspectul odată cu vârsta. În acelaşi stil, DJ Vadim “se maturează” eroic în propriul elixir muzical de aproape 20 de ani, aşa că ar putea fi etichetat, pe bună dreptate, ca fiind un produs “vintage”. DJ-ul îşi justifică statutul de inovator respectabil în industria muzicală prin mai bine de 2.500 de gig-uri internaţionale, dintre care trebuie menţionate prestigioasele sale apariţii la Sonar, Glastonbury, Rosklide sau Notting Hill Carnaval, o aventură muzicală începută în ’94 odată cu înfiinţarea propriului său label, Jazz Fudge, urmând asocierea cu label-ul Ninja Tune în anul următor. Dificil, în schimb, de descris este soundul său eclectic şi electric în acelaşi timp, cu elemente hip-hop şi reggae, trip-hop, soul, funk, grime, dub şi bass, condimentate cu ritmuri africane, house şi boogie; ce-ţi poţi dori mai mult din partea unui artist care a făcut înconjurul lumii în căutare de arome exotice pentru un beat universal?

Parker mixează cu un telefon la ureche

Deja suntem cu toţii în temă cu încoronarea, pe bună dreptate, a oraşului Detroit drept una dintre capitalele internaţionale ale soul-ului, care a propulsat nume legendare în industrie precum The Four Tops, Marvin Gaye şi Diana Ross. Terrence Parker îşi consolidează poziţia strategică de producător, remixer şi DJ pentru sound-ul specific Detroit House, dar asumându-şi, în acelaşi timp, statutul de pionier al genului muzical supranumit “House Inspirational”. Ca DJ, acesta se remarcă prin metoda sa inventivă de a mixa – asta dacă luăm în considerare faptul că foloseşte un telefon propriu-zis în loc de căşti – probabil pentru a prelua rugăminţile publicului de a “le hrăni sufletul cu muzica bună” – dând curs, se pare, apelurilor din peste 27 de ţări, 200 de oraşe şi numeroase festivaluri cu public extins.
Daca ar fi să tragem linie, din 1988 până în prezent, Terence Parker lansează peste 100 de producţii la nenumărate label-uri, dintre care numeroase “hituri” – numim aici “Love’s Got Me High”, “The Question” şi albumul “Detroit After Dark”, fapt care îi consolidează o poziţie strategică şi unanim acceptată pe scena muzicală a Detroitului, aducându-i, implicit, recunoaşterea la nivel internaţional în cadrul Expoziţiei Internaţionale a Techno-ului în cadrul Muzeului de Istorie din Detroit, dar şi în cadrul Departamentului de Muzică şi Cultură Afro-americană a Universităţii din Indiana.

Preţul biletelor este de 30 lei şi pot fi cumpărate de la intrarea în Atelierul de Producţie.

69 este numărul ţărilor unde a mixat DJ Vadim până în prezent.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial