Super Speed Dating Party în The Floor

Clubul din strada Şelari 9-11 ţi-a pregătit o petrecere inedită. Dacă nu ţi-ai găsit încă partenerul cu care să îţi petreci revelionul, vei avea ocazia să îl întâlneşti, sâmbătă seară, la Speed Dating Party.

 

Acest concept de petrecere reprezintă cea mai bună alternativă de distracţie pentru toţi cei care îşi doresc să socializeze şi să îşi găsească partenerul alături de care să petreacă Sărbătorile. Aşa că, dacă eşti singur şi tânjeşti după cineva care să îţi fie aproape în acest sfârşit de an, nu rata petrecerea din The Floor, sâmbătă seară, de la ora 20.30. Organizatorii au pregătit pentru tine jocuri de socializare şi concursuri, dar şi un discurs inspiraţional pentru o seară deosebită ţinut de trainerul Adrian Soare. De atmosferă se vor ocupa DJ Şaguna şi MC Marius Stoica, care te vor ţine toată seara pe ringul de dans. Vei putea să asculţi hituri ale anilor ‘80, ‘90 dar şi melodii mai noi pe care le poţi auzi azi la radiouri. Cine are voce îşi va putea dovedi talentul la karaoke. Organizatorii ţi-au pregătit o carte cu melodii din toate timpurile, foarte stufoasă, care de-abia aşteaptă să fie deschisă.

 

Concert live cu Ţapinarii
Şi pentru ca petrecerea să fie reuşită până la capăt, vei avea parte şi de un concert live susţinut de cei doi băieţi de la trupa Ţapinarii. În prezent, trupa a înregistrat deja două piese ce fac parte dintr-un album aflat în pregătire, care va fi lansat anul viitor şi se va numi „Visul românesc”.  Mai mult, cei doi vor pleca într-un turneu naţional începând cu luna februarie. „Singurul turneu convenţional pe care îl facem este cel Antivalentine’s, ce se măreşte de la an la an. Vom porni pe 6 februarie din Braşov şi va conţine opt oraşe: Braşov, Tg. Mureș, Cluj, Timişoara, Sibiu, Craiova, Constanţa şi Bucureşti – Club A”, declară băieţii. Cei doi vor lansa şi un nou videoclip la piesa „Visul românesc”. „Clipul este o animaţie realizată de art directorul Dan Vasile, care se ocupă şi de machetele noastre. Va fi gata la anul, pentru că este foarte mult de desenat şi va fi lansat cu o lună înaintea discului nou. Bineînţeles că vom cânta şi această piesă miercuri seară. Ea a fost foarte bine primită de public în cluburi, la Folk You  şi la Peninsula”, au mai spus băieţii. Până atunci, îi vei putea asculta live pe Adrian Tănase şi Cosmin Covei în The Floor. În preţul biletului, 120 de lei, este inclus şi un bufet suedez.

 

Adresa: Strada Şelari nr. 9-11
Cocktail: 15 lei, suc: 7 lei, bere: 7 lei, acces: gratuit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial