Seară electronică la Arenele Romane

Vineri seară sunteţi invitaţi la Arenele Romane pentru a-i asculta mixând live pe Ayah Marar, Joker şi Tantrum Desire. Evenimentul va începe la ora 22.00.

Ayah Marar este o prezenţă unică pe scena muzicală internaţională. În spatele unui look de zeiţă, cu părul mereu prins în vârful capului, se ascunde o personalitate puternică, intens conectată la tot ce înseamnă sunete: este cântăreaţă, DJ, MC, gazda unui show de radio şi are propriul ei label. Cu 10 ani vechime în domeniu, Ayah mai e cunoscută şi ca “Regina UK bass”. În afară de colaborările bine-cunoscute cu Calvin Harris, Camo & Krooked şi Example, pe care i-a însoţit şi în turnee, a mai lucrat cu Toddla T, Total Science, P Money, Yogi şi mulţi alţi producători de muzică bass ai vremii. Anul trecut, piesa “Follow U”, produsă de Yogi, a atras atenţia asupra ei, fiind propulsată datorită calităţilor vocale deosebite, dar şi măiestriei cu care compune piesele. Anul acesta a lansat “Mind Controller” şi “Unstoppable”, devenite, în scurt timp, imnuri pop remixate de zeci de artişti, iar în prezent se pregăteşte de lansarea primului album, “The Real”, la Hussle Girl, labelul său.

Dansezi pe ritmurile anilor ’90
Specialitatea lui Joker este grime-ul, gen cu care a crescut şi pe care îl infuzează în mod rezonant cu dubstepul. Piesele sale sunt pline de influenţe soul şi, în acelaşi timp, te fac să te simţi ca la o petrecere gangsta rap din anii ’90. Foarte cunoscute sunt şi remixurile sale la piesele lui Roni Size, Simian Mobile Disco şi Lil Boots, care s-au auzit la petreceri unde mixau Skream, Rustie şi Plastician. Desemnat de Pitchfork “Producătorul anului” şi încoronat “Regele muzicii bass”, Joker vine la Bucureşti însoţit de MC Nomad. Setul celor doi de la emisiunea lui Mary Anne Hobbs, de pe BBC Radio 1, „Generation Bass”, difuzată live în întreaga lume, este în continuare cel mai vizualizat clip de pe YouTube din serie.

 Tantrum Desire s-a format la un radio-pirat

Povestea duoului britanic pare desprinsă din filme. S-au cunoscut la un radio-pirat prin 2004, fiind aduşi împreună, desigur, de pasiunea comună pentru drum and bass. Producţiile lor l-au inspirat pe MC-ul lui Nu-Breed, Shortston, să lanseze două noi labeluri, “Heavyweight” şi “Booty”, unde cei doi erau ca la ei acasă. Aici au lansat anthemuri ca “Don’t Atop” (remix la piesa lui DMX), “Drop it Like it’s Hot” şi multe altele. EP-ul “Runaway Bass”, lansat în 2010, conţine trei anthemuri pentru ringul de dans şi una dintre primele piese de drumstep, “Chill”, colaborare cu MC-ul Youngman. În continuare au ajuns în topul cerinţelor pentru a remixa artişti ca LaidbackLuke, Matrix & Futurebound, Shimon şi chiar cei de la Ministry of Sound.

În scurt timp, bucureşteanul Inflex a ajuns să câştige admiraţia şi sprijinul unor artişti ca Geneticbros, Bare Noize, Airwalker, Sigma şi alţii. În prezent se pregăteşte de lansarea unui EP ce include şi remixul său la bine-cunoscuta “Be With You” a lui Slogun & iOh. Pseudub şi-a început periplul prin lumea muzicală în 2008, ghidat de un laitmotiv: “Acolo unde cuvintele eşuează, muzica vorbeşte”. Iniţial experimenta cu sunetele electro dominate de beaturi stridente şi synthuri puternice, după care a descoperit breakbeatul şi drum and bassul, care au devenit o prioritate numai până când a auzit prima oară dubstep. Pe scenă va mai urca şi Agmantiv.

 Bilete

Biletele în avans costă 30 de lei şi le puteţi găsi la magazinul Boarder’s din Bucureşti. Chiar şi după epuizarea acestora, puteţi găsi brăţări la poartă în seara petrecerii, preţul acestora fiind de 40 de lei.

6 artişti vor urca pe scenă vineri seară.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial