Seară electrizantă la Palatul Ghika

Vino vineri, 24 august, la Palatul Ghika (Str. Doamna Ghica nr. 5) pentru a te distra alături de trei nume mari nume importante din muzica electronică, englezii de la Crazy P şi americanii Pillowtalk şi Rick Wade.

Startul petrecerii se va da la ora 22.00, când pe scenă vor intra membri trupei Crazy P, care vă vor delecta cu un mix inedit de soul, disco şi house. Grupul s-a format în Marea Britanie la iniţiativa lui  Todd şi James Baron, în 1995. La scurt timp după punerea pe picioare a proiectului, cei doi au semnat un contract cu labelul Paper Recordings, din Manchester. De aici a început şi distracţia. Au lansat  şase albume şi mai multe single-uri, totul începând cu “Digging Deeper”, lansat în 1996. Au urmat turnee numeroase în Australia, unde fanii îi cereau intensiv, iar acum sosesc să încânte şi fanii din România.

Printre cele mai recente lansări se numără materialul scos anul trecut, ”When We On”. În ceea ce priveşte Pillowtalk sau, mai bine spus, Sammy D, Ryan Williams şi Michael Tello se poate spune că avem de a face cu o delicatesă audio realizată de un trio cu atitudine. Muzica lor poate fi descrisă ca o combinaţie de classic, r&b, boogie şi disco cu underground house şi techno.  Rick Wade (foto), în schimb, este o legendă a Detroit House-ului. Venind dintr-un orăşel din Michiganului, artistul a intrat în lumea muzicii electronice prin intermediul petrecerilor Deep Underground House la Nectarine Ballroom, locul în care un alt greu al acestui gen, Jeff “The Wizard” Mills, a devenit renumit. Au urmat o serie de mixuri de excepţie în cadrul unui show radio la WCBN, urmând ca în 1993 să pună bazele propriei case de discuri, Harmonie Park.

Aşadar, aveţi toate motivele să nu rataţi un astfel de eveniment. Şi dacă nu v-aţi convins, ei bine, trebuie să menţionăm că din line-up nu va lipsi nici DJ Vania, unul dintre artiştii românii care a reuşit să se impună pe scena muzicii electronice româneşti experimentând constant noi stiluri şi sunete.

Biletele  pot fi achiziţionate  de la intrarea în Palatul Ghika.

Preţul este de 20 de lei – până în ora 0.00 şi 30 de lei – după ora 0.00.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial