Se redeschide The Silver Church

Clubul din Calea Plevnei nr. 61 te invită să participi la evenimentul care marchează redeschiderea oficială a clubului şi a unei noi stagiuni de evenimente 2011-2012.

 

The Silver Church Club se redeschide weekendul acesta cu un party al cărui element principal este muzica bună care te ţine în priză până dimineaţa. Sfatul organizatorilor pentru prima petrecere din această toamnă este să te costumezi cât mai original posibil. Ai libertatea alegerii ţinutei atât timp cât se încadrează în următoarele stiluri agreate de organizatori: glamour, uniforms, carnival, fetish, fancydress.

 

O nouă serie de petreceri: „Hedonistic Space”
Seara de sâmbătă continuă cu o nouă petrecere. The Silver Church introduce odată cu sezonul de-abia deschis o nouă serie de party-uri: „Hedonistic Space”. Dă frâu liber imaginaţiei şi vino să te distrezi pe muzica aleasă de DJ-ii rezidenţi. Dresscode-ul recomandat de organizatori pentru toate evenimentele din ciclul “Hedonistic Space”, ce au loc în serile de sâmbătă, trebuie să se regăsească în stylish, glamour, fetish, kinky, carnival, uniforms, black tie, BDSM, sexy şi dress to impress.

 

Muzica, din anii ‘80 până azi
Muzica din The Silver Church este pe toate gusturile. Astfel, poţi asculta aici de la cele mai cunoscute hituri din anii ‘80 şi până azi până la melodiile care ocupă primele locuri ale topurilor din întreaga lume la ora actuală. De atmosferă se vor ocupa DJ Marcus şi DJ H.

 

Adresa: Calea Plevnei 66
Cocktail: 14 lei Rac: 5 lei Bere: 5 lei Acces: gratuit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial