Se redeschide Kristal Glam Club

Celebrul club de muzică house se redeschide într-o nouă locaţie din centrul Bucureştiului. Evenimentul va avea loc sâmbătă seară, după ora 23.00, de atmosferă ocupându-se DJ-ul Phil Weeks.

 

După o absenţă îndelungată din night-life-ul bucureştean, Kristal Club revine pe marile ecrane, sâmbătă seară, într-un nou loc din centrul oraşului – aflat pe Bdul Elisabeta nr. 34, în fostul cinematograf Festival. Noul pupitru va fi inaugurat pe ritmuri de chicago house alături de Phil Weeks, unul dintre cei mai cunoscuţi producatori de beaturi „retro”. Producţiile sale sunt recunoscute pentru soundul old-school – chiar 90’s, artistul folosind în mare parte drum-machine-uri şi chiar keyboard-uri vintage. Mai mult decât atât, în martie, Phil Weeks îşi lansează cel de-al treilea album pe un double pack vinyl intitulat „Raw Instrumental” la propria casă de producţie, Robsoul Recordings.
Un mare împătimit al muzicii house, Weeks şi-a început cariera în urmă cu 10 ani. Talentat fiind, a avut o ascensiune rapidă şi curând a ajuns să mixeze în cele mai cunoscute cluburi din întreaga lume. Din dorinţa de a-şi putea crea muzica favorită fără să fie condiţionat, în 2001 îşi creează propriul label, Robsoul Recordings. Azi, DJ-ul este unul dintre cei mai buni producători de muzică house de pe piaţa de profil.

 

Dacă ţi-e dor de serile petrecute în Kristal şi de atmosfera house a anilor 2000 pe care acest club reuşea să o creeze, nu rata evenimentul de sâmbătă seară. Ia-ţi prietenii de mână şi veniţi să vedeţi un nou Kristal reinventat. De asemenea, ai ocazia să vezi un preview al mult aşteptatului EP ”Raw Instrumental”, ce va fi însoţit cu siguranţă de beaturi house old-school, aşa cum ne-a obişnuit deja master Phil Weeks.

 

Ali Nasser, în deschidere
Warm-up-ul va fi asigurat de Ali Nasser. Libanez la origine, s-a stabilit în România în ’90. Pasiunea sa faţă de muzică a început din copilărie, de când a luat lecţii de pian. Împreună cu fraţii săi, Hasan şi Sultan (The Grooveoholics, Sunday People, Blanosz), a început să se joace în producţiile audio încă din ’96, încurajat fiind de aceştia, iar în ’98 a avut prima petrecere în calitate de DJ la Web Club din Bucureşti. În prezent, Nasser este unul dintre cei mai apreciaţi DJ şi producător de muzică house de la noi.

 

Adresa: Bd. Elisabeta nr. 34
Cocktail: 25 lei Bere: 10 lei Racoritoare: 8 lei Intrare:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial