Retrăieşte anii ’90 în The Silver Church

Sâmbătă seară, în The Silver Church petreci în stilul anilor ‘90. Invitaţii speciali ai serii vor fi cei de la Livin’ Joy, care făceau furori în urmă cu 20 de ani.

 

Mai ţii minte house-ul de la începutul anilor 1990? Livin’ Joy era una dintre trupele care cântau acel gen de melodii dance cu influenţe electro care răsunau pe MTV Europe şi Viva Music. Trupa, originară din Italia, va concerta sâmbătă, la miezul nopţii, în clubul din Calea Plevnei nr. 66. Trupa, care a avut un succes imens cu piese ca „Dreamer” şi „Don’t Stop Moving”, a revenit pe scena muzicală în 2009, cunoscând un real avânt muzical mai ales după cooptarea unei voci feminine reprezentate de frumoasa Luzahnn, pe care o cunoaştem mai ales din filme precum “Chicago”, “Alexandr The Great” sau “The Producers”. Restul programului va fi asigurat de DJ-ii rezidenţi care te aşteaptă cu muzică bine aleasă, ca în fiecare săptămână. Cu siguranţă nu vei sta jos şi vei dansa până în zori pe hituri care au făcut senzaţie în anii ’80, ’90, dar şi pe piese mai noi, care sunt acum în topuri.

 

Îmbracă-te adecvat
Sfatul organizatorilor este să laşi acasă treningul şi hainele pe care le porţi ziua. Fă-ţi un outfit drăguţ, “de sâmbătă seară”, şi vino pregătit la The Silver Church. Dacă nu îţi alegi corect vestimentaţia, este foarte posibil să fii întors din drum la intrare.

 

Adresa: Calea Plevnei nr. 66
Cocktail: 14 lei Racoritoare: 5 lei Bere: 5 lei Acces: gratuit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial