Phonique mixează în Kristal Club

Vino vineri seară, după ora 22.00, în noul club Kristal din centrul Bucureştiului, pentru a-l asculta mixând live pe Phonique.

 

Funky Business prezintă o nouă petrecere din seria “Feel What You Want”, o “trilogie” care-i urcă la pupitru pe Gully, Rosario Internullo şi mult-aşteptatul superstar berlinez Phonique.
DJ-ul va mixa vineri seara, după ora 22.00, alături de Gully, revelaţia electronică a anului trecut, un adevărat talent în plină ascensiune, şi “veteranul” Rosario Internullo – unul dintre cei mai apreciaţi DJ care mixează în România, ocupând locuri fruntaşe în topul celor mai buni DJ din România.
Michael Vater, alias Phonique, şi-a început cariera la începutul anilor ’90, pentru ca, în foarte scurt timp, să devină una dintre figurile remarcabile ale cosmopolitului oraş Berlin. Dacă la început organiza petreceri, trecerea la cariera de DJ, sub numele de Phonique, s-a făcut rapid şi l-a purtat imediat de la rezidenţele în cluburile berlineze Tresor şi Pfefferbank în hot spoturile de party din întreaga lume: Praga, Tel Aviv, Helsinki, Paris, Londra, San Francisco, Marsilia, Viena, Bruxelles, Sao Paolo etc. În 2000, lui Phonique i se recunoşteau meritele, fiind încadrat alături de Paul van Dyk, Westbam, Jazzanova şi DJ Tomekk în topul celor mai iubiţi 5 DJ din Berlin, clasament realizat de cititorii revistei “Prinz”. Primul album, intitulat “Quadrophoniquekikz”, a fost lansat în 2002 la Intim Recordings, iar în 2004 discul “The Red Dress” a urcat în topuri şi a devenit unul dintre cele mai fierbinţi materiale, fiind folosit de nume grele din industrie, precum Sasha, Steve Bug, Sharam sau M.A.N.D.Y., iar Sven Svath l-a invitat pe Phonique să-i compună o piesă pentru vestita compilaţie anuală a Casei de discuri Cocoon.

 

Şi-a lansat label acum cinci ani
În 2007, Phonique şi-a lansat propriul record label, care se numeşte “Ladies & Gentlemen”. Primul release al labelului  a venit din partea lui Boris Fox, un producător din Odessa, Ucraina, care a scos pe piaţă EP-ul “Dancefloor Dude”.

 

Adresa: Bd. Elisabeta nr. 34
Cocktail: 25 lei Bere: 10 lei Racoritoare: 8 lei Intrare liberă

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial