Petrecere western în Old City Lipscani

Clubul din strada Lipscani te invită vineri seară la o superpetrecere în stil western. Vino îmbrăcat cât mai ,,wild” şi pregătit să rămâi până dimineaţă, pentru că distracţia este garantată.

 

Vineri, petreci ca în Vestul Sălbatic în Old City Lipscani. Cowgirls, indience şi domnişoare de salon te vor ameţi pe tot parcursul serii, exact ca în filmele western. Te aşteaptă dansuri tribale, licori magice şi distracţie până în zori, alături de familia Old City. De la ora 23.00 eşti aşteptat la apel. Ia-ţi gaşca şi veniţi să vă distraţi la o petrecere sălbatică în clubul din strada Lipscani, nr. 45. DJ Arrow şi MC I.V.A.Ş.C.U. te vor ţine în picioare toată noaptea şi vor avea grijă să te simţi bine pe muzică bine aleasă. Cei din Old City vin şi cu oferte speciale la băutură pentru acest weekend, aşa că, cu cât vă strângeţi mai mulţi, cu atât mai bine. Astfel, o sticlă de votcă împreună cu un litru de suc de mere sau cu patru energizante costă 180 de lei. Dacă preferi whisky, atunci trebuie să ştii că, dacă îl cumperi împreună cu sucul sau energizantele, costă 220 de lei.

 

Fă-ţi pofta cu un platou mexican
În Old City Lipscani se serveşte mâncare până târziu în noapte. Dacă ai băut şi ţi se face foame, nu e problemă, clubul ţine bucătăria deschisă. Dacă ajungi aici, îţi recomandăm un platou mexican pentru două persoane. Te costă 40 de lei şi conţine chipsuri tortilla, fajitas de pui, aripioare picante şi julienne de porc.

 

Adresa: Str. Lipscani nr. 45
Cocktail 14 lei Bere 7 lei Răcoritoare 6 lei Intrare: Gratis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial