Petrece revelionul cu Partizan în Club A

Clubul studenţesc te invită pe 31 decembrie la o superpetrecere cu Partizan. Artanu’ şi băieţii lui garantează un party specific pentru Club A.

 

Petrecere, şampanie şi muzică bună. Asta te aşteaptă dacă alegi să îţi petreci noaptea dintre ani în Club A. De atmosferă se vor ocupa băieţii de la Partizan cu Artanu’ în frunte, care vor avea grijă să nu te lase să stai jos. Trupa Partizan a apărut pentru prima dată în 2002. Trei ani mai târziu a luat o pauză, iar anul trecut, când membrii ei s-au reîntâlnit, Artanu’ tocmai plecase de la Timpuri Noi, iar Suedezu’ tocmai se întorsese în ţară, iar redebutul a avut loc la Festivalul Peninsula (Târgu Mureş). Au urmat apoi zeci de concerte în aproape toată ţara. Printre hiturile trupei se numără: „Fata mea“, „Păpuşea masculină“ şi „Banii“.

 

Vor lansa un nou album
Băieţii de la Partizan ne-au declarat că pregătesc lansarea unui album nou. „Lucrăm la un album ce va conţine piese pe care le cântam în anii ‘80 cu Timpuri Noi şi nu au avut niciodată şansa să apară pe vreun album, ele făcând parte din istoria noastră. Considerăm că nu este decât drept să le aducem la lumină, în straie moderne. După care, în scurt timp, vom prezenta un nou album cu piese nou-nouțe, marca Partizan”, au spus băieţii. Ei au mărturisit că sursa de inspiraţie pentru cântecele lor au fost întotdeauna Capitala şi bucureştenii. „Întotdeauna, Bucureştiul şi oamenii lui au fost sursa noastră vitală de inspiraţie în a scrie texte.“ Partizan este reprezentată de: Adrian Pleşca (Artanu`) – voce; Răzvan Moldovan (Suedezu’) – chitară, groove box; Andrei Robin Proca – bass; Radu Moldovan – tobe. Aşa că, dacă vrei să ai o seară de neuitat şi să îl vezi cântând live pe Artanu’, ia-ţi prietenii de mânuţă şi nu rataţi, în clubul din Str. Blănari nr. 14, un concert care promite. Intrarea este una studenţească, de 10 lei.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial