Party all night long în St. Patricks

Dacă vrei să petreci o seară de calitate, vino vineri seară în clubul din strada Smârdan nr. 23-25 pentru o atmosferă autentică de irish pub.

 

Pentru că e vineri şi începe weekendul, irish pubul St. Patricks te aşteaptă cu o superpetrecere. DJ-ul rezident al clubului vine cu muzică de toate genurile, pentru toate gusturile. Ai garanţia că nu vei sta jos şi te vei distra până în zorii zilei. Genurile muzicale includ oldies, rock alternativ, reggae, irish & german drinking songs, balade, jazz, smooth şi evergreenuri.

 
În St. Patricks, mâncarea, băutura şi muzica îmbină specificul irlandez cu cel local. Indiferent pe cine vrei să inviţi în oraş, cu siguranţă va rămâne impresionat de atmosfera unuia dintre cele mai autentice irish puburi din România. Playlistul variat, posibilitatea de a vedea evenimentele sportive preferate, party-urile organizate de St. Patrick, meniul specific de irish pub şi restaurant local, varietatea băuturilor de orice tip, toate contribuie la acest “quality time” – motivul principal al unei ieşiri în Centrul Vechi.

 

Oferte la băuturi
St. Patricks vine şi cu preţuri speciale la băuturi. Astfel, o sticlă de votcă împreună cu o sticlă de suc de mere la un litru costă 180 de lei. Dacă preferi whisky, atunci îl poţi cumpăra împreună cu patru energizante la acelaşi preţ.

 

Renovat recent
După un proces complex de remodelare care a durat aproape un an, St. Patricks Irish Pub & Restaurant a suferit un “face lift” radical. Clubul beneficiază şi de un nou salon, “The Bridge”, complet renovat, unde se vor putea asculta concerte live sau dansa până dimineaţă.

 

Adresa: Str. Smârdan nr. 23-25
Cocktail: 17 lei Racoritoare: 8 lei Bere: 9 lei Intrare: gratuit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial