P, Rick Wade şi Pillow Talk mixează la Ghika

Vineri seara eşti invitat la Palatul Ghika pentru o petrecere marca COLOR. Crazy P, Rick Wade şi Pillow Talk sunt cap de afiş al evenimentului care va avea loc începând cu ora 22.00.

După Backyard Weekend 2012 şi o scurtă vacanţă de vară, COLOR revine, pe 24 august, la Palatul Ghika, cu un prim eveniment dintr-o serie de 10, desfăşurate sub semnul ABSOLUT COLOR. Primul din seria invitaţilor este Crazy Penis aka Crazy P, o trupă care îmbină genurile soul, disco şi house într-un fel nemaiauzit. Veniţi din Marea Britanie, Todd şi James Baron s-au întâlnit prima oară în 1995, la Nottingham University, şi au semnat curând cu labelul Paper Recordings din Manchester. Au lansat de atunci şase albume şi mai multe single-uri, totul începând cu “Digging Deeper”, lansat în 1996. Au urmat multe turnee în Australia, unde fanii cei mai numeroşi îi solicitau intensiv. Pe piesa lor, “There’s A Better Place”, se pot auzi sample-uri din celebrul cântec “Pure Imagination” de pe coloana sonoră a filmului „Willy Wonka & The Chocolate Factory”. Amintim şi single-ul “Stop Space Return”, care a devenit single-ul săptămânii pe iTunes UK în 28 octombrie 2008. Printre cele mai recente lansări se numără materialul scos anul trecut, “When We On”.

Rick Wade, un DJ old school
Un alt invitat care va mixa, vineri seară, la Ghika este Rick Wade. Artistul s-a născut într-un orăşel din vestul Michiganului, la mai puţin de o oră de South Side din Chicago. La mijlocul anilor ’80, în timp ce studia la University of Michigan, Wade şi-a făcut loc cu primele lui petreceri de Deep Underground House la Nectarine Ballroom, locul unde Jeff “The Wizard” Mills a devenit renumit mai mult prin techno decât prin House. Simultan, Wade a întreţinut şi un show radio cu mixuri excelente la WCBN numit “Journey to the Land of House.” Emisiunea s-a dovedit un real succes, totul mergând de minune cu gig-urile din Detroit şi împrejurimi. Wade şi-a lansat materialele atât prin labelul propriu, cât şi prin Trackmode, Moods and Grooves, ATC, M3, Elevate, Chord 44/Container sau Out Of The Box. Pe lângă aceştia doi, îi vei mai putea vedea mixând vineri seara pe cei de la Pillow Talk.

20 de lei este intrarea la eveniment până la ora 00.00, urmând ca, după aceea, să crească la 30 de lei.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial