Old City a aniversat doi ani de existenţă

Joia trecută, în Centrul Istoric a fost mare petrecere mare. Motivul? Clubul Old City a împlinit doi ani de existenţă. Invitatul special al serii a fost CRBL, care a făcut un supershow în stilu-i caracteristic.

 

Old City, unul dintre cele mai mari cluburi din Centrul Vechi, un brand cunoscut în Bucureşti, a sărbătorit doi ani de la înfiinţare cu o petrecere de neuitat, aşa cum ne-a obişnuit, joi seară. Petrecerea a fost cu tematică braziliană, întărită de dansatoarele mulatre şi costumele grandioase. Gazda serii a fost CRBL, care a urcat la propriu invitaţii pe mese cu melodia “K boom” şi altele din repertoriul său. Pe tot parcursul evenimentului au rulat poze cu mulţi dintre clienţii Old City, adunate din cei doi ani de existenţă. Old City şi-a deschis porţile pentru prima dată în 2010, cu pubul din str. Lipscani nr. 45, iar în 2011 a apărut şi “fratele” din str. Franceză nr. 3. “Le mulţumim tuturor clienţilor care ne-au fost alături de-a lungul vremii şi care revin săptămânal şi tuturor colaboratorilor noştri. Am creat o familie, «Familia Old City», şi ne-a făcut o mare plăcere să revedem pozele din cadrul multor petreceri organizate împreună. Vom continua în acelaşi mod şi abia aşteptăm şi următoarele petreceri aniversare. Le garantăm că anul acesta vom veni cu mai multe surprize şi evenimente care să îi facă să uite de probleme, necazuri şi care să îi ţină cu mâinile sus în aer”, a declarat, pentru „Centrul Vechi”, Ada Opait, PR Manager Old City.

 

La vară deschid terasa
Old City Lipscani Beer Garden este situat în Centrul Vechi al Bucureştiului, pe strada Lipscani nr. 45, cu intrare şi din strada Blănari nr. 31, şi dispune de o capacitate totală de 300 de persoane, cu o terasă interioară care poate găzdui minimum 150 persoane. Old City Lipscani este un bar perfect poziţionat pentru vizionarea meciurilor de fotbal şi orice eveniment sportiv. Pentru cei care doresc mai multă intimitate şi linişte, Old City oferă şi o grădină interioară, unde puteţi asista la piese de teatru, lecţii de tango, seri de muzică live, jazz şi spectacole de flamenco.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial