Muzică live în The Bankers

Vineri seara, începând cu ora 22.00, sunteţi aşteptaţi, în The Bankers, cu cele mai bune coveruri, de Claudiu Mirea şi trupa sa.

 

Centrul Vechi vuieşte de muzică electronică întregul weekend. Totuşi, dacă se întâmplă să fiţi într-o pasă mai romantică sau v-a cuprins nostalgia gândindu-vă că zilele de vară se termină, puteţi să mergeţi în această seară în The Bankers, pubul apărut de la mijlocul lunii mai în peisajul din centrul Capitalei. Vi s-au pregătit muzică live, coveruri celebre şi băuturi rafinate, demne de un astfel de local. O să anime atmosfera Claudiu Mirea la voce, Voicu Stoian la chitară şi Mircea Elisei la clape. Băieţii ştiu să facă publicul să se simtă bine, aşa că luaţi-vă şi prietenii pentru o seară cu adevărat plăcută. Distracţia e garantată când ştiţi şi câteva versuri de la melodii, pentru a-i putea “ajuta” pe interpreţi în caz că le uită. Puteţi să vă faceţi încălzirea în The Bankers şi după cântarea băieţilor să purcedeţi la alte distracţii, sau puteţi rămâne în pubul de pe Şelari: este deschis până spre dimineaţă. Nu aveţi parte de oferte peste oferte, dar nici nu s-ar potrivi cu imaginea pubului. Oricum, preţurile sunt accesibile.

 

Un interpret talentat
Claudiu a participat la Megastar şi s-a clasat pe locul patru. De atunci cutreieră oraşele mari şi cântă în diverse baruri, încântând audienţa cu vocea sa şi aşteptând, probabil, ziua în care îşi va putea lansa propriile melodii. Până atunci, ne putem bucura de vocea lui Claudiu în The Bankers ori în Timişoara, pe unde mai organizează astfel de cântări.

 

Adresă: Str. Şelari nr. 15
Cocktail: 15 lei, suc: 6 lei, bere: 8 lei, acces: gratuit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial