Muzică live cu The Mob la Scarlet Secret Garden

Clubul din Centrul Istoric vă invită, în acest weekend, la o sesiune de muzică live. Luaţi-vă prietenii şi veniţi să vă distraţi la un concert susţinut de The Mob, o trupă tânără de coveruri care promite.

 

Trupa s-a format în urmă cu aproximativ doi ani de zile, când am avut prilejul să se lanseze pe scena clubului BOA din București.  The Mob înseamnă Ștefan – vocal; Răzvan – chitară; Dande – chitară-bas; Sorin – pian şi Andrei – tobe. Activitatea trupei a devenit intensă odată cu începutul anului 2011, când a susținut concerte live în unele dintre cele mai frecventate cluburi din București, precum: Wings, The Floor, Old City, Barocco Bar, Koko Club Bucharest.

 

Au coveruri de la Jamie Woon la Adele
Din repertoriul băieţilor nu lipsesc piese ale unor artişti care în prezent se află în topurile actuale ale radiourilor. „Ne place să energizăm publicul cu o serie de hituri, abordând mai multe stiluri, de la oldies but goldies (Michael Jackson, Bon Jovi, Joe Cocker, The Monkees, Beatles, The Rolling Stones, Elvis Presley) până la cei mai ascultați artiști ai zilelor noastre (Kings of Leon, Amy Winehouse, Adele, Patrice, Fatboy Slim, Jamie Woon, Kaiser Chiefs). Nu uităm însă nici de piesele unor formații precum Vița de Vie, Zdob şi Zdub sau Vama Veche”, declară băieţii pe contul lor de socializare. De asemenea, ei intenţionează să lanseze în curând şi piese noi, creaţii proprii. „Ne-am propus ca, în curând, să lansăm și o serie de piese proprii. Sperăm că vom surprinde plăcut publicul, căruia îi suntem recunoscători pentru gălăgia pe care o face la concertele noastre și de care suntem dependenți”, mai spun ei. Îi puteţi asculta live vineri seară, la Scarlet Secret Garden din strada Smârdan, după ora 22.00.

 

Oferte speciale de vară
1 Votcă Absolut (700 ml)+1 Cranberry Juice (1l)/4 Redbull/1 Apple Juice (1l)…200 lei
1 Whisky Ballantine’s 12 Y.O. (700 ml)+1 Apple Juice (1l)/4 Redbull… 220 lei
1 Tequila Olmeca Silver/Gold (700ml)…170 lei

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial