Muzică gypsy îmbinată cu ritmuri punk a la Jason Webley

Vineri seară, după ora 21.00, eşti aşteptat în Club Underworld pentru un concert live marca Jason Webley. Artistul vine pentru prima oară în România, concertul făcând parte dintr-un turneu european.

 

Jason Webley este un cantautor american, acordeonist, chitarist şi pianist, cu influenţe diverse, având o abordare muzicală nu prea uşor de încadrat într-un singur gen: folk, punk, gypsy, folk rock, freak folk. Îşi compune singur piesele, muzica şi versurile. Şi-a început cariera cântând pe străzi la acordeon în Seattle, oraşul său natal.

 

A scos şase albume
“The Seattle Times” îl descrie pe acordeonist ca fiind “unul dintre cei mai talentaţi muzicieni din Seattle”. Încă de la începuturile sale, când cânta pe stradă, Webley a reuşit să se facă remarcat în întreaga lume prin concertele lui live uimitoare. Cântăreţul a lansat până în prezent şase albume şi a colaborat cu mulţi artişti. A urcat pe scenă alături de nume precum Regina Spektor, The Avett Brothers, Devotcka. Jason Webley a terminat de curând un turneu mondial alături de fosta solistă a trupei Dresden Dolls, Amanda Palmer, trupa lor numindu-se Evelyn Evelyn. Aşa că, dacă vrei să nu ratezi un concert ieşit din comun prin maniera interesantă în care pune muzica gypsy în valoare, ia-ţi prietenii, strângeţi-vă în număr mare, şi vino vineri seară în Club Underworld. Intrarea este numai 10 lei, iar dacă vii cu un buget redus nu trebuie să îţi faci griji. Clubul din strada Colţei nr. 48 are preţurile la băuturi mai mult decât acceptabile.

 

37 de ani are artistul originar din Seattle, Washington.

 

Adresa: Str. Colţei nr. 48

Cocktail: 9 lei  Bere: 5 lei Răcoritoare: 5 lei Intrare: 10 lei

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial