„Midnight Masquerade Ball”, în The Silver Church

În noaptea de revelion eşti invitat să petreci la The Silver Church, care îţi propune un bal mascat inedit. Petrecerea este în regim de open bar şi începe după ora 21.00.

 

Clubul din Calea Plevnei nr. 66 organizează în seara de Anul Nou „Midnight Masquerade Ball”. Mottoul serii este: “Only for this night, choose a character that you’ve always wanted to be!”. Aşa că gândeşte-te de pe acum, dacă alegi să vii aici, ce costumaţie îţi faci. Nu este obligatoriu, dar este mai distractiv ca fiecare să întruchipeze un caracter.

 

Pe parcursul întregii nopţi, servirea va fi de tip ,,open bar”
Toate produsele existente pe lista de preţuri a clubului se vor servi şi în această noapte, cu excepţia ţigărilor, care pot fi achiziţionate la preţurile obişnuite. Va exista un bufet suedez pus la dispoziţie de firma de catering parteneră a clubului, iar organizatorii promit că produsele prezentate nu vor fi în nici un caz puţine. Şampania, din partea casei desigur, va fi servită tuturor celor prezenţi exact înainte de miezul nopţii. Programul muzical (DJ Set) va fi asigurat de cei doi DJ rezidenţi ai clubului (DJ Marcus & DJ H.), iar stilul muzical va fi cel cu care te-ai obişnuit din serile de vineri şi sâmbătă (charts, classics).

 

Cât costă biletele
Preţul biletului de intrare este de 250 de lei/persoană.
Pentru persoanele speciale, există VIP Area, un pachet VIP şi un preţ pe măsură: 350 de lei/persoană, care include: accesul în zona VIP, loc rezervat pe canapele, produse culinare speciale (platouri exquisit, ciocolaterie belgiană extrafină, platouri de fructe etc.) şi un cadou personalizat.

 

Petrece pe muzică house la Space
Guy J şi Scralett Etienne revin în România şi mixează împreună la cumpana dintre ani în calitate de invitaţi speciali ai Space Club. Aşa că, dacă vrei să petreci pe alt gen de muzică, îţi poţi lua prietenii şi veni aici. Preţul este de 200 de lei şi include băutura.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial