Low Deep T face show vineri în B.O.A.

Vineri seară, după ora 23.00, cântăreţul va susţine un concert în Club B.O.A. din Capitală.

Show-ul face parte din Low Deep T Romanian Tour, un miniturneu pe care artistul îl susţine la noi în ţară.

Low Deep T este un artist internaţional, cu o bogată experienţă în industria muzicală. Cunoscut ca TJ Cases în Marea Britanie, reacţiile pozitive primite pentru compoziţiile sale nu au întârziat să apară.

La scurt timp, artistul a decis să apară pe scena muzicală sub numele de Low Deep T. Acesta poate părea un nume nou, la început de drum, pe scena internaţională a muzicii house, însă, în realitate, este un producător şi compozitor prolific în Marea Britanie. Stilul Low Deep T reprezintă deja un trade mark în lumea muzicii house, combinând piese de dragoste cu beaturi Afro.

Filmează videoclip în România

Cu numeroase single-uri în spate, “Big Love”, “Feelings For You”, “Let’s Go Back”, dar şi cu un album lansat în 2011, anul acesta, Low Deep T revine cu o nouă piesă, numită “Casablanca”. Single-ul se bucura deja de succes pe posturile de radio mainstream din România, iar în scurt timp piesa va beneficia şi de un videoclip filmat în cadrul turneului.

Aflat pentru a 3-a oară în Romania, Low Deep T, care a fost invitat în studiourile Pro FM, a povestit ascultătorilor cum a ales numele piesei Casablanca. “Acum trei ani, când am început să cânt, nu aveam prea mulţi fani în lume. Aveam mulţi în Maroc, în schimb, şi pentru că mi-au oferit multă dragoste şi susţinere, m-am gândit să le răspund şi eu la fel. Aşa că am decis ca această piesă de dragoste să se numească Casablanca”, a declarat artistul, care a vizitat celebrul oraş o singură dată şi i-a plăcut foarte mult. El a mai adăugat că locurile prin care merge şi oamenii pe care îi întâlneşte sunt o reală sursă de inspiraţie.

 2009 este anul în care artistul şi-a lansat primul single, “Music”.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial