John Digweed mixează, în weekend, în Capitală

Sâmbătă seara, de la ora 23.00, Kristal Glam Club din Bucureşti vă aşteaptă să vibraţi la un party încins bine de un icon al muzicii electronice, John Digweed, despre care se poate spune că a devenit un obişnuit al scenelor româneşti.

 

La o săptămână după Paşte, trance-ul poartă numele de John Digweed. Unul dintre artiştii emblematici ai muzicii electronice, britanicul John Digweed, care a reuşit în atâtea rânduri să impresioneze mulţimile venite să danseze pe muzica lui în România – atât în La Mania, la World Trade Plaza, la Kristal Glam Club, cât şi la Sunwaves –, revine la Bucureşti, în noul club din Bd. Regina Elisabeta, Kristal.
DJ-ul englez, care a fondat labelul Bedrock, vine din nou să-i distreze pe români în stilul său, aşa cum a reuşit în cei peste 20 de ani de experienţă la platane. John Digweed este unul dintre DJ-ii pentru care mii de fani se înghesuie la evenimente, şi asta pentru că numele său a făcut istorie pe oriunde a pus distracţia în picioare.
DJ-ul a fost prezent şi anul trecut în Capitală, când a mixat la Arenele Romane în cadrul unui eveniment The Mission în line-up-ul căruia s-au regăsit şi cei de la Parov Stelar Band.

Senzaţia este semnată şi de mână românească, pentru că în deschidere vor mixa DJ-ii Kool şi Mahony.

 

Mixează de la 11 ani
John Digweed a fost interesat de cariera de DJ încă de la vârsta de 11 ani. Născut în Anglia, Digweed a fost prezent pe scena muzicii electronice încă din 1989, însă a reuşit să demonstreze că este un profesionist de-abia în 1993, când a avut ocazia să mixeze în Renaissance Club, din Mansfield. DJ-ul este cunoscut pentru promovarea stilului progressive house, sound ce a devenit popular în Europa şi în America de Nord la sfârşitul anilor ’90 şi începutul anilor 2000. El a lansat câteva compilaţii populare la case de discuri precum Renaissance şi Global Underground. Mai târziu, DJ-ul britanic şi-a deschis propria casă de discuri, Bedrock Records, pentru a promova stilul.
Britanicul a lansat, în toată cariera lui, peste 20 de compilaţii. În 2010, s-a clasat pe poziţia 29 în Top 100 DJ MAG, în care a fost fruntaş în anul 2001.

 

Adresa: Bd. Regina Elisabeta nr. 34
Cocktail: 25 lei Racoritoare: 10 lei Bere: 9 lei Pret: 30 lei

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial