Jeremih cântă, în premieră, la Bucureşti

Artistul R&B american Jeremih, cunoscut, printre altele, pentru piesa „Down on Me”, înregistrată cu 50 Cent, susţine în premieră un concert la Bucureşti, vineri, începând cu ora 22.00, în Clubul Princess din Regie.

 

Aceasta este pentru a doua oară când artistul american vine în România, dar pentru prima oară când el va cânta în faţa publicului din Bucureşti. El a mai fost în ţara noastră în octombrie anul trecut, când a cântat într-un club din localitatea Păuleşti, de lângă Ploieşti. Chiar dacă iniţial acesta trebuia să revină în ţară la începutul lunii februarie, concertul de-atunci a fost anulat. Se pare că artistul s-a ţinut de cuvânt şi se întoarce vinerea aceasta în România nu pentru unul, ci pentru două concerte. Cel de-al doilea a avut loc la Braşov, joi seara.

 

A debutat în 2009
Jeremih Felton are 24 de ani şi a debutat cu piesa “Birthday Sex” în martie 2009, cu care a intrat rapid în Billboard Hot 100, ocupând poziţia a patra. Primul său album, “Jeremih”, a ocupat locul şase în Billboard 200 şi s-a vândut în aproape 60.000 de exemplare în prima săptămână.
A urmat apoi “All About You” (2010). În luna ianuarie a anului trecut, a lansat împreună cu 50 Cent “Down on Me”, al doilea single de pe album, piesă ce a stat săptămâni întregi pe primele poziţii ale topurilor muzicale, inclusiv ale celor din România.
Biletele pentru concertul din Capitală costă 20 de lei şi pot fi achiziţionate de la club vineri seară.

 

Vine pentru 20.000 de euro
Jeremih s-a filmat de unul singur într-un clip de 15 secunde în care promovează evenimentul. Cu un puternic accent specific rapperilor, Jeremiah spune clubul în care va cânta, data, dar şi că “vin pentru prima dată la Bucureşti, pentru băutură şi femei”. Pe piaţă se vehiculează că suma pentru care a acceptat să cânte la noi este în jurul a 20.000 de euro.

 

Adresa: Strada Ghercu Constantin 24
Cocktail: 20 lei Bere: 8 lei Racoritoare: 7 lei Intrare 20 lei

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial