J’ai-lectro 4 are loc, vineri, în Fabrica

Şuie Paparude, ROA şi DJ Marika vor urca pe scena evenimentului J’ai-lectro 4, ce va avea loc, vineri seară, în Clubul Fabrica din Bucureşti.

 

Primii care vor urca vineri seară pe scena din Fabrica vor fi băieţii de la Şuie Paparude. Ultimul album al trupei, “E suflet în aparat”, este o continuare firească a celor precedente, dar cu un „feeling” mai dark, mai serios. Nu lipseşte autoironia, iar hiturile aduc zâmbetul pe buze şi energia în picioare. Başii cu care cei de la Şuie ne-au obişnuit se îmbină cu piese delicate, pline de emoţie şi substanţă. Şuie Paparude înseamnă Michi, Dobrică & Bean.

 


Rise Of Artificial (ROA) vor fi şi ei prezenţi vineri în clubul din Strada 11 Iunie. Băieţii au apărut în noiembrie 2010. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag (UNU’) şi Cezar Stănciulescu (Junkyard). Pe 25 mai 2011, cei doi producători au lansat primul album ROA intitulat „ARTIFICIAL”. Un material ce cuprinde şi piese anterioare semnate Junkyard, piese extrase de pe albumul “Arpegaut” (Discobar, Police Line şi un update la „Naţiune de Emsii”), toate fiind reinterpretate într-o manieră ROA. Din mai 2011, un nou membru, pe numele lui Cristian Negriuc, răspunde de elementele electrice ale sunetelor de chitară. DJ Marika nu mai are nevoie de nicio prezentare. Fiind unul dintre veteranii muzicii house din România, Marika şi-a început cariera prin anii ‘90 şi continuă şi azi să mixeze în cluburi şi să fie iubit de împătimiţii acestui stil muzical. Aşadar, strânge-ţi gaşca de prieteni şi vino la Club Fabrica vineri, de la ora 21.30, ca să dansezi pe rupte ca un “disperat”.

 

Biletele la J’ai-lectro 4 au preţul unic de 20 de lei şi pot fi cumpărate, în seara evenimentului, la intrarea în Clubul Fabrica.

 

Adresa: Str. 11 Iunie, nr. 50
Cocktail: 12 lei, Bere: 7 lei Răcoritoare: 6 lei Intrare: 20 lei

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial