În Goblin se tratează „dorul de mare”

Clubul din Centrul Istoric aduce atmosfera de vară în mijlocul iernii. În fiecare vineri eşti invitat să reînvii serile de vară cu muzică bună, cocktailuri speciale şi multă distracţie la o petrecere-unicat în peisajul de clubbing bucureştean.

 

Club Goblin te aşteaptă în fiecare vineri pentru a înlocui vibe-ul cenuşiu al oraşului cu atmosfera albastră de la malul mării. Dacă ţi-e dor de nopţile din Vamă în care prindeai răsăritul şi dansai până dimineaţă pe muzică bună alături de prieteni, atunci nu rata petrecerea din Centrul Istoric. Iar pentru ca experienţa să fie completă, de muzică se vor ocupa Chesarion, Ras T şi Skoo, care vor avea grijă să nu te plictiseşti şi să nu stai o clipă jos. Vei putea asculta melodii de toate genurile care îţi vor aduce aminte de mare şi pe care le vei putea fredona împreună cu prietenii tăi. Petrecerea începe la ora 22.00 şi se termină după răsăritul soarelui. Nu în ultimul rând, în Goblin vei găsi în fiecare vineri acele cocktailuri cu miros de vară şi gust de soare care îţi amintesc de clipele de vacanţă. Vei putea aştepta răsăritul de soare bucureştean lângă un Tequilla Sunrise, vei putea avea o escapadă la miezul nopţii cu un Sex On The Beach şi, dacă lumina din club ţi se pare insuficientă, o vei putea înlocui cu un Lights of Havana numai bun de aprins atmosfera. Toate acestea şi multe altele, la preţuri lejere, de vară.

 

Duminica mixează Marius de la The Moood
Petrecerea continuă duminică. Chiar dacă e cu o zi înainte să începi serviciul, merită să dai o raită în Goblin. Aici te aşteaptă solistul trupei The Moood, Marius, care vine pregătit cu muzică bine aleasă. Dacă mai ai energie pentru ultima seară din weekend, ia-ţi prietenii şi vino să te distrezi în clubul din Centrul Istoric. Alături de Marius, la aparate va urca şi Dan Basu.

 

Este în Bucureşti din 2008
Povestea clubului începe aşa: Goblin s-a născut pe plajă în 2006, sub un nume devenit legendă pentru mulţi. Shire. Delirul verilor din Vamă a continuat, însă, în 2008, Shire s-a dat de trei ori peste cap şi s-a transformat în Goblin. La sfârşitul aceluiaşi an, clubul de la mare s-a deschis şi în Capitală, în Centrul Istoric, pe strada Smârdan nr. 30.

 

Adresa: Str. Smardan nr. 30

Cocktail: 13 lei Racoritoare: 6 lei Bere: 7 lei Intrare: 10 lei

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial