Groove Armada vine la Bucureşti

Sâmbătă seară e mare petrecere mare marca The Mission la Romexpo. Groove Armada, Hernan Cattaneo şi Dusty Kid, vor mixa la Bucureşti.

 

În ultima perioadă, Groove Armada şi-a ocupat poziţia în grupul celor mai iubite şi vândute grupuri de muzică electronică din lume. Duetul a pătruns fără ezitare în cele mai râvnite topuri internaţionale şi a fost cap de afiş la cele mai mari festivaluri din lume. În 2010 şi-au redefinit sunetul prin albumul ,,Black Light”, cel de-al şaselea material discografic, care a primit şi o nominalizare Grammy.
Tom Findlay şi Andy Cato au cunoscut faima în 1997, odată cu lansarea single-ului “At The River”. Cato a crescut cântând la trombon şi ascultând disco şi a câştigat premiul UK’s Young Jazz Musician Of The Year. După rezidenţiatul din clubul Spectrum, din Cambridge, s-a mutat în Londra unde a fondat label-ul Skinnymalinky. Findlay asculta albume vechi de funk înainte de a se muta în Manchester, pentru a promova evenimente de club şi a cântat în una dintre cele mai bune trupe de funk din oraş. S-a mutat apoi în Londra, unde se ocupa atât cu promovarea, cât şi cu atmosfera petrecerii “Captain Sensual At The Helm Of The Groove Armada”, ca DJ, împreună cu Cato.

 

Combină house-ul cu jazzul
Muzica celor de la Groove Armada este un melanj original cu influenţe house, big beat, balearic, disco şi funk; combină instrumente tradiţionale cu elemente ritmice de house, conţine sample-uri jazz şi sample-uri din melodii ale altor trupe ca Chi-Lites, Platters şi A Tribe Called Quest.

 

Cattaneo a mixat la Creamfields
De la gig-uri la cele mai mari festivaluri, la cluburi precum Homelands, Bedrock, Pacha şi Fabric, până la emisiunea sa săptămânală de la radio Delta, din Buenos Aires, Hernan Cattaneo continuă să fie o inspiraţie pentru mulţi artişti, dar şi o cale de evadare în muzică pentru publicul larg. Propriile producţii ale lui Hernan reprezintă, de asemenea, piese valoroase în discografia crescândă a label-ului, ambasadorul argentinian al muzicii electronice lucrând în prezent la numeroase proiecte de studio. Paşaportul de DJ al lui Hernan Cattaneo este ştampilat de cele mai respectate evenimente de muzică electronică ale planetei, de la festivalul Exit până la Coachella, Creamfields şi Dance Valley.

 

Biletele în avans costă 40 de lei de pe bilete.ro, în seara evenimentului fiind de 60 de lei.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial