Goblin se redeschide în acest weekend

Clubul din strada Smârdan nr. 30 vă invită sâmbătă seară la redeschidere. Organizatorii vă promit o petrecere de zile mari, cu muzică bună şi invitaţi-surpriză.

 

După trei luni în care a fost mai mult pe la mare, Goblin îşi redeschide porţile în Capitală şi începe noul sezon de petreceri în acest weekend. Astfel, clubul vă aşteaptă la sfârşit de săptămână la “Fabulous Reopening – Retroversiunea Goblingvistica”, o petrecere care va ţine două nopţi. Aşa că, dacă suspinaţi după serile din Vama Veche din vara ce tocmai a trecut, sâmbătă şi duminică, după ora 21.00, adunaţi-vă prietenii, faceţi gaşcă mare şi veniţi să vă distraţi la unul dintre cele mai tari party-uri din acest weekend din Centrul Istoric. De atmosferă se va ocupa sâmbătă Bazooka, Woof, Alinutza şi Amon. Ei vor avea grijă să vă simţiţi bine şi să reveniţi şi duminică când party-ul continuă cu un nou line up. De data aceasta, DJ-ii serii vor fi: DJ Undoo, Amon, Chesarion şi Ras. T. Dacă alegeţi să vă petreceţi nopţile în Goblin, trebuie să ştiţi că aici muzica e pe toate genurile. Puteţi asculta de la Bob Marley cu al său reggae până la rockul anilor ’90, Guns’n’Roses sau Nirvana. Nici hiturile care sunt acum în topuri nu sunt uitate, Amy Winehouse, Adelle, One Republic fiind în playlistul celor de la Goblin. Preţurile sunt accesibile în club, preţul unui bilet este de 10 lei, însă în schimbul acestuia primiţi un shot la alegere la bar.

 

Fussball în Goblin
Pasionaţii de fussball sunt aşteptaţi şi ei în Goblin. Clubul dispune de o masă unde vă puteţi juca cu prietenii, preţul unui joc fiind de 2 lei.

 

Adresa: Str. Smardan, nr. 30
Cocktail: 13 lei Racoritoare: 6 lei Bere: 7 lei Intrare: 10 lei

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial