Ghid pentru „orientare urbană” de Crăciun

Pentru că tot am intrat în febra petrecerilor, „Centrul Vechi“ ţi-a pregătit o listă cu cele mai tari evenimente demne de luat în seamă. Află  unde poţi să te distrezi, în Bucureşti, în perioada Sărbătorilor de Iarnă.

 

Două dintre party-urile de la care nu ar trebui să lipseşti sunt cele din clubul B52 (Str. 11 Iunie nr. 50). Atât în Ajun, cât şi de Crăciun sunt aşteptaţi toţi petrecăreţii care vor să dea jos sarmalele şi cozonacii şi să danseze până dimineaţă pe muzică de calitate. Petrecerea începe de la ora 22.00, iar intrarea este liberă. În plus, fiecare participant va fi întâmpinat, la intrarea în club, cu câte un shot de licoare bahică.

 

Tralala, de Crăciun
În Club Tralala (Str. Lipscani, nr. 43), în schimb, Crăciunul se poartă… electro. Pe 25 decembrie, începând cu ora 22.00, DJ Vania, Thornado & Happy Gutenberg vă vor „colinda” cu mixuri cum numai ei ştiu. Aşa că dacă eşti mare fan al muzicii electronice, atunci aceasta ar putea fi petrecerea potrivită pentru tine. Intrarea este 10 lei.

 

Colinde cu Maria Gheorghiu
Club A (Str.Blănari nr. 14) te aşteaptă, anul acesta, cu o petrecere tradiţională din care nu vor lipsi sărmăluţele, vinul sau cozonacii… din partea casei. Iar ca reţeta să fie completă, evenimentul vine cu un recital de colinde cu totul special al Mariei Gheorghiu. Petrecerea va începe de la ora 21.00, iar intrarea este liberă.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial