Festivalul Centrului Vechi începe weekendul acesta

Dacă te plimbi prin Centrul Istoric la sfârşit de săptămână, să nu te mire dacă vezi oameni pe picioaroange, circari şi muzică răsunând pe străzi. A început Festivalul Centrului Vechi.

 

Primăria Capitalei le-a pregătit bucureştenilor şi turiştilor un eveniment cultural unic, marcat prin reprezentaţii de mare clasă, menit să promoveze cea mai importantă zonă din centrul vechi al Capitalei. Astfel, până pe 18 septembrie, timp de trei weekenduri consecutive, trupe de teatru şi muzică de renume internaţional vor anima străzile Lipscani şi Smârdan. Acestea vor oferi participanţilor atât spectacole de scenă fixă, cât şi interactive, toate îmbinate armonios într-un mix artistic demn de un festival internaţional.

 

Show de zile mari cu Alimentation Generale
Printre trupele participante în acest sfârşit de săptămână se numără şi formaţia franceză Alimentation Generale, care le-a pregătit spectatorilor un show live pe scena amplasată special pentru eveniment pe strada Lipscani. Trupa va susţine reprezentaţii vineri şi sâmbătă, de la ora 20.30, şi duminică, de la ora 14.30. Tot din Franţa vor fi prezenţi în Centrul Istoric şi cei de la Tobrogoi, cu show-ul  “Depannage de jour”, care, spre amuzamentul publicului, vor face un spectacol de comicării şi secvenţe muzicale. Ei vor putea fi admiraţi pe străzile Lipscani şi Smârdan, vineri, la orele 12.30, 14.15, 19.30, şi sâmbătă, de la orele 12.30, 14.15 şi 16.00. Pe lângă cei prezentaţi mai sus îi veţi mai putea vedea pe străzile din Centrul Istoric în acest weekend pe circarii de la Sports şi pe mimii de la Charts.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial