Expirat se redeschide în weekend, în Capitală

Clubul a încheiat socotelile cu Vama Veche şi se redeschide în acest weekend în Bucureşti. Strânge-ţi prietenii şi nu rata o superpetrecere în stilul lor caracteristic, vineri şi sâmbătă seară, de la ora 22.00.

A venit toamna şi odată cu ea se redeschid şi cluburile care până acum o săptămână şi-au făcut veacul pe litoral. Atmosfera de noapte este gata să revină la normal pe străzile din Centrul Istoric, aşa că zilele acestea cluburile vin cu oferte care mai de care mai tentante.

Vineri şi sâmbătă, după ora 22.00, se anunţă mare petrecere mare în Brezoianu 4, colţ cu Lipscani 5, unde Expirat se va redeschide. Te vor aştepta shoturi şi long drinks crescute pe plajă, playlisturi reinventate pe nisip şi atmosfera de vacanţă prelungită, toate importate din Vama Veche. După ce timp de trei luni s-au mutat la mare, pe plaja rebelă de la graniţa cu Bulgaria, iată că a venit timpul ca Expirat să revină pe plaiurile care l-au consacrat, în Capitală.

Deocamdată poţi petrece numai în prima încăpere, urmând ca în “The Other Side” să te poţi distra în următoarele săptămâni. Aşa că, dacă te hotărăşti să vii în Expirat la sfârşitul săptămânii, vei putea asculta de la muzică mai veche la cele mai noi hituri, de la rock la muzică indie şi disco. Dacă vrei să vezi ce alte surprize au mai pregătit organizatorii, dar şi care este atmosfera de-acolo, vino vineri şi sâmbătă seară să te convingi cu ochii tăi.

În Expirat  poţi juca fussball
Amatorii de fussball sunt bine-veniţi în Expirat în fiecare seară. Clubul dispune de două mese, aşa că dacă sunteţi în număr mare nu e nicio problemă. Preţul unei fise de joc este de 2 lei.

2002 este anul în care clubul a luat naştere pe plaja din Vama Veche.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial