Expirat se redeschide în Capitală

După o pauză de câteva luni în care a fost mai mult pe la mare, clubul din strada Brezoianu nr. 4 se redeschide în acest weekend.

 

Vineri şi sâmbătă este petrecere mare în Expirat. Adună-ţi prietenii şi veniţi să vă distraţi la redeschiderea clubului din strada Brezoianu. Deocamdată poţi petrece numai în prima încăpere, urmând ca în “The Other Side” să te poţi distra în următoarele săptămâni. De atmosferă se va ocupa, vineri seară, DJ Blonda care va avea grijă ca lumea să se simtă bine şi să danseze până în zorii zilei. DJ-iţa rezidentă a clubului îţi propune pentru acest eveniment o “supradoză de piese” de toate genurile, pentru toate gusturile. Aşa că, dacă te hotărăşti să vii în Expirat la sfârşitul săptămânii, vei putea asculta de la muzică mai veche la cele mai noi hituri, de la rock la muzică indie şi disco. Cu ocazia redeschiderii, vei avea parte şi de o surpriză din partea clubului: happy hours între orele 20.00 şi 23.00, ceea ce înseamnă oferte foarte bune la băuturi. Barmanii pun la bătaie băuturi King Size, la preţuri foarte avantajoase. Dacă vrei să vezi ce alte surprize au mai pregătit organizatorii, dar şi care e atmosfera de-acolo, vino vineri seară să te convingi cu ochii tăi.

 

În Expirat  poţi juca fussball
Amatorii de fussball sunt bine-veniţi în Expirat în fiecare seară. Clubul dispune de două mese, aşa că dacă sunteţi în număr mare nu e nicio problemă. Preţul unei fise de joc este de 2 lei.

 

Cocktail 9 lei Răcoritoare 4 lei Bere 5 lei Acces: gratuit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial