Eleganţă, lux şi bere de calitate la Victorian

Noul pub din strada Smârdan promite celor care îi vor trece pragul muzică bună, concerte live, dar şi extravaganţă, fiind unul dintre cele mai luxoase localuri din Centrul Istoric.

 

Vineri şi sâmbătă e rost de distracţie în pubul Victorian din Centrul Vechi. Prima zi din weekend eşti aşteptat aici pentru o superpetrecere care va începe la ora 23.00 şi se va prelungi până în zori. Dacă vrei să asculţi muzică bună, să dansezi sau doar să te relaxezi după serviciu la un pahar cu prietenii, nu rata party-ul din Victorian. DJ Marius va avea grijă să nu stai jos şi să asculţi cele mai bune hituri remixate. Intrarea este liberă, aşa că ia-ţi gaşca şi veniţi în număr cât mai mare. Dacă începutul de weekend aduce petrecere cu DJ în pubul Victorian, sâmbătă vine rândul băieţilor de la Dilema să se ocupe de atmosferă. Formaţia a pregătit pentru tine cele mai bune coveruri după piese ce au fost hituri atât în anii ’80, ’90, dar şi după cântecele care azi sunt în top la radiouri. Cât timp băieţii se odihnesc, poţi dansa pe muzica DJ-ul rezident al pubului, care te va ţine în picioare până la plecare. Cei de la Victorian vin şi cu oferte speciale la băutură. Astfel, o sticlă de whisky împreună cu patru energizante costă 180 de lei, iar una de votcă şi patru sucuri de portocale sau mere, 150 de lei.

 

Din pub irlandez a devenit unul de lux
După un proces complex de remodelare care a durat mai bine de opt luni, St. Patrick Irish Pub & Restaurant a suferit un “face lift” radical. Pubul şi-a schimbat numele în Victorian şi introduce un nou concept în Centrul Istoric: o îmbinare a luxului şi eleganţei cu berea şi muzica live. Clubul beneficiază şi de un nou salon, “The Bridge”, complet renovat, unde se vor putea asculta concerte live sau dansa până dimineaţă. Chiar dacă elementele unice de decor aduse direct din Anglia fac din ,,The Bridge” reşedinţa rafinamentului şi a bunului-gust, acesta este totodată şi un loc fidel iubitorilor de fotbal, cărora le oferă nu mai puţin de şase plasme pentru vizionarea meciurilor. Pentru iubitorii de bere, pubul pune la bătaie foarte multe de sortimente pentru a-şi răsfăţa simţurile cu arome dintre cele mai rafinate.

 

Adresa: Str. Smârdan, nr. 23-25
Cocktail: 17 lei Racoritoare: 8 lei Bere: 9 lei Intrare: gratuit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial