DJ Adriano încinge atmosfera în weekend la The Vintage Pub

Vineri seară eşti aşteptat în The Vintage Pub pentru o superpetrecere marca DJ Adriano, unul dintre veteranii muzicii house din România. Distracţia începe după ora 22.00. Aşa că, dacă te afli cu prietenii prin Centrul Vechi şi ai chef de distracţie, aici e locul potrivit.

 

The Vintage Pub este unul dintre puţinele cluburi din Centrul Istoric care nu se promovează prin nicio ofertă specială la băutură sau happy hour. Cuvântul de ordine aici este buna dispoziţie, iar lumea care trece pragul clubului cu siguranţă se va întoarce şi a doua oară. Muzica bună, amabilitatea personalului şi măiestria barmanilor sunt secretul unei seri reuşite în The Vintage Pub şi îi fac pe oameni să se simtă bine şi să revină cu proxima ocazie. Preţurile la băuturi sunt mai piperate, într-adevăr, însă atmosfera face toţi banii. Intrarea este liberă în clubul din strada Smardan nr. 43, mai puţin când sunt concerte. Rezidentul clubului este DJ Adriano, unul dintre primii “conchistadori” ai vinilului din România. Pe numele lui adevărat, Adrian Călina, acesta s-a apucat de muzică la mijlocul anilor ‘70, atunci când pentru meseria de DJ, trecută în nomenclatorul de meserii ca animator, a trebuit să dea vreo trei examene de atestat pentru a o putea practica în mod oficial.

 

Pionier al primelor discoteci apărute după 1990
DJ Adriano este un veteran al muzicii house, mixând pentru prima oară în 1985 acest gen de muzică. Primele cluburi şi discoteci lansate în Bucureşti după anul ’90, precum Vox Maris, Why Not, fostul Café Cinema sau fostul Atlantic l-au avut ca rezident pe Adrian Călina. Având în spate o experienţă de peste 20 de ani, DJ Adriano reuşeşte şi acum să ridice publicul în picioare. Aşa că, dacă te hotărăşti să îţi iei prietenii şi să veniţi vineri seară în The Vintage Pub, poţi fi sigur că nu te vei plictisi.

 

Adresa: Str. Smârdan nr. 45
Cocktail: 20 de lei  Răcoritoare: 7 lei   Bere: 8 lei  Acces: gratuit

*preţurile au caracter orientativ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial