Cultura petrecerilor la Kulturhaus

Sâmbătă, începând  cu ora 22.00, începe KulturProgramm, o petrecere cu băutură ieftină şi muzică demenţială.

 

Sunteţi invitaţi în subsolul de la Kulturhaus la un program de culturalizare în masă prin muzică. După vorba care a umblat şi pe la noi şi prin Germania înainte de ’89 şi care desemna diversele metode de a face propagandă politică,  “programul cultural” a ajuns în zilele noastre să însemne o petrecere monstru, o noapte albă după care ne revenim cu murături şi ciorbe acre. Puteţi avea parte de o astfel de noapte în Kulturhaus. Nu aveţi nevoie de haine scorţoase, nici de prea multe cunoştinţe în vreun domeniu, trebuie doar să vă lăsaţi purtaţi de ritmurile muzicii din toate genurile alea bune (post rock, alternative, rock indie, pop rock, reggae, evergreenuri). Dacă toată gaşca dansează întreaga noapte şi cocktailurile curg, înseamnă că aţi înţeles conceptul de “KulturProgramm”.

 

Un club pentru tineri
Kulturhaus este un club care iese în evidenţă prin lookul urban-modern, prin muzica diversă, de la Depeche Mode sau Bob Marley până la cele mai recente hituri radio şi, atracţia principală pentru cei mai tineri, preţuri foarte mici. În fiecare săptămână se organizează petreceri tematice, dar veţi găsi şi evenimente mai speciale sau concerte live de bună calitate. În cele două spaţii de desfăşurare se pun genuri diferite de muzică, aşa că, în funcţie de starea de spirit, puteţi petrece fie la etaj (festhalle), fie la subsol (klubhalle).

 

În Kulturhaus nu se fac rezervări de mese. Dacă vreţi să serbaţi o zi de naştere, spre exemplu, trebuie doar să veniţi puţin mai devreme şi să ocupaţi mesele dorite.

 

Adresa: Str. Sf. Vineri nr. 4
Cocktail: 8 lei, suc: 3 lei, bere: 3 lei, acces: gratuit

 

*cotaţiile au caracter orientativ


 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial