Cuantune face show la Clubul Ţăranului

Vineri seară, de la ora 21.30, sunteţi invitaţi la un concert de jazz sub egida Cuantune. Evenimentul va avea loc la Clubul Ţăranului din Capitală.

Muzică, muze, acorduri de jazz, plăceri vinovate şi o atmosferă ca în anii ’30 vă răsfaţă auzul în decursul unui concert mult aşteptat. Elizabeth, Mario, Alex şi Andreas promit un spectacol de excepţie, o trecere armonioasă prin acordurile de nu-jazz din repertoriul Cuantune, dar şi surprize pentru o zi de vineri de neuitat. Cruxfader şi Elizabeth sunt cei doi compozitori din spatele Cuantune, având alături în show-urile live muzicieni precum Andreas Aron (contrabas), Alexandru Olteanu (pian) sau Matt Smith (tobe). Printre piesele de succes lansate până în acest moment se număra “Stand Up On Your Feet”, “This Time”, “Tonight” şi “Addiction”, ultima reprezentând cel mai recent single al trupei. Elizabeth, una dintre cele mai bune voci de jazz ale noii generaţii, a fost influenţată muzical încă din copilărie, tatăl ei cântând la acordeon, iar bunicul la saxofon. A luat primele lecţii de pian la vârsta de şapte ani, a studiat cantoul clasic, însă dragostea pentru muzica de jazz a convins-o să se dedice total acestui stil, în prezent studiind jazzul vocal. Cruxfader a început să compună încă de la vârsta de 13 ani, fascinat de beaturile hip-hop. Din spatele laptopului, platanelor, mixerului şi al clapei, a învăţat singur teorie muzicală, experimentând ritmuri şi sounduri prin numeroase colaborări cu artişti din zona underground hip-hop şi soul atât din România, cât şi din Irlanda, unde a locuit timp de cinci ani. Descoperindu-şi pasiunea comună pentru muzică, în special pentru jazz, Cruxfader şi Elizabeth s-au hotărât să cânte împreună şi au pus bazele proiectului Cuantune.

 Au cântat în deschidere la Nouvelle Vague

Diversitatea trupei nu reiese doar din sunetele de pe vinil, ci şi din numeroasele apariţii live, Cuantune concertând, de-a lungul timpului, alături de nume celebre precum Nouvelle Vague, Club Des Belugas şi Jamie Woon, impresionând publicul iubitor de muzică prin sensibilitatea şi creativitatea show-urilor live. Dacă nu vrei să ratezi un superconcert de jazz marca Cuantune şi dacă vrei să te relaxezi în compania prietenilor la un pahar de vin sau la un cocktail, vino vineri, începând cu ora 22.00, la Godot Cafe-Teatru.

2010 este anul în care a luat naştere bandul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial