Cristian Varela mixează la White Sensation

Sâmbătă seară, începând cu ora 22.00, eşti aşteptat în Kristal Club pentru o noapte albă la White Sensation. De atmosferă se vor ocupa Cristian Varela şi Snatt&Vix.

 

În acest sezon, tendinţele sunt clare: white is the new black. Din acest motiv eşti invitat să sărbătoreşti primăvara aşa cum trebuie – cu o noapte albă în care Kristal Club se va transforma total: de la decoruri grandioase „all white” la trupe de dansatori electrici şi un line-up care să te ţină în priză până dimineaţă. Invitaţi să îţi ghideze călătoria în această noapte „senzaţionala” sunt masterul techno Cristian Varela şi trance act-ul local Snatt&Vix.

 

A mixat în toată lumea
Cu un impresionant număr de premii la activ – peste 25, printre care Best DJ Techno in the World – International Award Ibiza 2007, Best Techno DJ 2008, DJ Mag Best Techno DJ 2010 –, spaniolul Cristian Varela este faimos pentru seturile în care foloseşte trei sau patru platane pentru a fabrica un sound techno pur. Influenţat de o familie specială de artişti şi de maturitatea sa muzicală, formată în urma unor studii de pian, el a compus muzica pentru spectacole naţionale de teatru, filme, gateway-uri fashion şi spoturi TV. Cristian are o carte de vizită impresionantă, cu peste 150 de producţii şi compoziţii pentru cele mai prestigioase label-uri internaţionale şi companii precum Sony, Intec, Elephanthaus. Are, de asemenea, propriul label fondat împreună cu Marco Bailey – Pornographic Recordings – şi noile sale label-uri: Donleyheard Recordings şi Black Codes. Cu această lungă viaţă de artist, o discografie bogată şi, desigur, cu seturile sale spectaculoase pe deck-uri 3/4, alături de turneele interminabile pretutindeni în lume, din Japonia până în Statele Unite, îl clasificăm pe Cristian Varela drept unul dintre cele mai prestigioase nume de pe scena electronică internaţională. Pe de altă parte, duoul Snatt&Vix este responsabil pentru promovarea în România a unui sound trance ce stârneşte gânduri şi deschide apetitul pentru o călătorie în lumea acordurilor euforice, care te poartă de la beat-uri cutremurătoare până la momente pline de sentiment pe piese cu solist vocal.

 

Adresa: Bd. Elisabeta nr. 34
Cocktail: 25 lei Bere: 10 lei Racoritoare: 8 lei Intrare 30 lei

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial