Centrul Vechi ia pulsul artei străzii

Astăzi, pe strada Filitti din Centrul Vechi începe un eveniment de cultură urbană. Muzică, bboy demo, graffiti şi o expoziţie de fotografie.

 

Ajuns la a treia ediţie, Art Boulevard se desfăşoară până sâmbătă în Centrul Istoric al Capitalei. Organizatorii evenimentului şi-au propus să readucă în atenţia publicului un spaţiu cu o istorie bogată, “o celebritate în rândul celor mai vizitate străzi ale Europei burgheze”, spun aceştia. Proiectul a fost iniţiat de Asociaţia Culturală “Art, Music & Film” şi de Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti.

 

Evenimentul zilei de astăzi în cadrul festivalului este “5H Downtown GetDown”, o petrecere cu DJ apreciaţi.  Acorduri şi ritmuri dubstep, electro, funk, house, dub şi hip-hop vin în Centrul Vechi aduse de Dodo, Soulfunk, Dan Basu (foto) , Dropdread şi Charlie Dundeen.

 

Sâmbătă, 8 octombrie, Art Boulevard 3 reuneşte mai multe ateliere şi campanii de toate felurile: ”Free Hugs”, o campanie de adopţii de animale prin Asociaţia GIA, sau atelier de origami (Incubator 107).Programul acestei zile include o expoziţie de fotografie asigurată de Asociaţia Euroarte şi fotografa.ro. Bucureştenii care au participat la alte evenimente de gen poate s-au obişnuit cu atelierele de pictură pe sticlă, string art şi handmade, dar de data aceasta vor avea ocazia să vadă un atelier de dansuri irlandeze, de percuţie prin Asociaţia Macaia, trupa de breakdance “Escape Crew” şi o defilare de modă cu Laura Caraman. Printre surprizele zilei se numără atelierul de împletitură (“Fetiţe cu codiţe”), expoziţia de casetofoane şi viniluri, târg de handmade şi accesorii. Muzica ultimei zile de festival include prestaţii asigurate de All ONE, DJ Priga şi DJ Kid.
CIFRA 2 zile durează Art Boulevard 3, evenimentul care începe mâine în Centrul Vechi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial