Byron concertează în Wings Club

Trupa va susţine un concert în Clubul Wings de pe Mihai Eminescu vineri, după ora 22.00. Cu această ocazie, băieţii sărbătoresc un an de la lansarea ultimului lor album, care a prins foarte bine în 2011.

 

Băieţii de la Byron vă aşteaptă în „no man’s land”-ul lor aşa cum îi ştiţi – dinamici, expresivi, cu chef de cântat şi de “losing control”. Mai mult, se împlineşte un an de la lansarea ultimului album. Dacă vă era dor de drame interzise, istorii cu alchimişti sau piese româneşti cunoscute, dar „îmbrăcate” în haine noi, nu rataţi pe 17 februarie concertul din Wings Club, care va începe după ora 22.00. Pentru acest show, 6fingers nu va putea fi alături de colegii de trupă, astfel încât locul din spatele clapelor va fi preluat de Mihai Ardelean (Marius Pop & the M Theory, ex-Conexiuni).

 

Scot DVD din salină
Trupa Byron s-a înfiinţat acum cinci ani, iar de atunci nu a stat locului nici o clipă. Din 2006 şi până azi a lansat două albume de studio cu compoziţii proprii, primul DVD unplugged românesc, Acoustic Drama, difuzat de MTV România, şi un album cu piese româneşti mai mult sau mai puţin cunoscute, reinterpretate în manieră proprie cu aportul unor mari artişti (Nicu Alifantis, Alexandru Andrieş, regizorul Nae Caranfil şi mulţi alţii). În această primăvară urmează să fie lansat DVD-ul „Live Underground”, filmat în salina din Turda, care a fost deja difuzat parţial de HBO România. Pe lângă un set unplugged şi un concert electric, materialul va mai conţine un documentar prezentat de actorul Marius Florea Vizante, interviuri cu cei implicaţi şi un making-of. Concertul din salină conţine, printre altele, piesa “Running in Circles”, ce va apărea pe următorul album de studio la care se lucrează în prezent.

 

Adresa: Mihai Eminescu nr. 127
Cocktail: 13 lei Bere: 6 lei Racoritoare: 6 lei Intrare: 10 lei

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial