Bonobo mixează vineri la Atelierul de Producţie

Artistul va veni din nou în Capitală pe 3 februarie. DJ SET-ul va putea fi ascultat după ora 23.00, la Atelierul de Producţie.

 

Bonobo, pe numele său real Simon Green, este unul dintre cei mai apreciaţi producători şi DJ de la Ninja Tune – un nume cu greutate în muzica electronică de peste 20 de ani. Bonobo are stilul său propriu în peisajul electronic, folosind sounduri clasice şi beaturi moderne, combinate cu voci calde – colaborările sale cu Andreya Triana şi Bajka sunt deja repere clare în cariera sa. După “Animal Magic”, “Dial M for Monkey” şi “Days to Come”, “Black Sands” este albumul care l-a transformat iremediabil pe Simon Green dintr-un producător underground de sunete impecabile într-un guru al scenei electronice contemporane.

 

În februarie, artistul revine în Bucureşti cu un DJ SET de excepţie în cadrul turneului de promovare a celui mai recent produs discografic – “Black Sands Remixed”. Acest proiect adună o serie de muzicieni şi producători celebri care îşi prezintă interpretările asupra albumului lansat în 2010, apreciat ca fiind cel mai bun al artistului. Lapalux reinterpretează „Prelude” într-o manieră meticuloasă şi senzuală, Banks schimbă atmosfera din „The Keeper”, iar conaţionalul Cosmin TRG – revelaţia muzicii electronice în Europa – îşi reimaginează „Kiara” cu bătăi delicate de inimă. Albumul se încheie legendar, cu reconstrucţia bine orchestrată a lui Duke Dumont a „Grains of Sand”. În plus, Bonobo însuşi contribuie la succesul acestui produs prin două piese speciale: „Ghost Ship”, lansată special pentru sărbătorirea a 20 de ani de Ninja Tune şi „Brace Brace”, o piesă care, pur şi simplu, aminteşte de simţul special al lui Simon Green pentru instrumente şi tonuri deosebite.
Pe lângă Bonobo, pe scenă vor mai urca Indie Jules, Rotopercutor şi Charlie Boy. Preţul unui bilet este de 25 de lei înainte de ora 0.00 şi de 40 de lei după această oră.

 

Adresă: Str. Splaiul Unirii nr. 160

Cocktail: 16 lei Bere: 7 lei Răcoritoare: 6 lei Intrare: 25 lei/40 lei

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial