Arenele Romane te aşteaptă la Radio Music TV

Vineri seară eşti invitat la Arenele Romane pentru un maraton de muzică ce va dura opt ore. Peste 15 trupe româneşti vor urca pe scena din Parcul Carol, iar intrarea va fi liberă.

 

Pe afişul Radio Music TV regăsim o diversitate de genuri muzicale, de la rock, alternative până la hip-hop şi pop. La prima ediţie vor fi prezenţi Les Elephantes Bizarres, The MOOoD şi Trupa Veche, nume deja cunoscute în zona de pop-rock-indie locală, cu numeroase concerte la activ. Alături de ei vor mai urca pe aceeaşi scenă reprezentanţii muzicii progressive metal, Monarchy, împreună cu Pistol cu Capse şi Changing Skins. Lista este întregită de Electric Fence, cunoscuţi de la preselecţia naţională Eurovision cu piesa „Sun-ta”, dar şi alte trupe cum ar fi: Recycle Bin şi Yellow. Intrarea este liberă începând cu ora 19.00, iar primii 1.000 de spectatori vor primi un CD Radio Music TV 1 cu piese selectate din seturile artiştilor prezenţi. Radio Music TV este organizat de Jiji Eventin în colaborare cu Primăria Sectorului 4 şi Centrul Cultural UNESCO „Nicolae Bălcescu”.

 

Pe aceeaşi scenă cu Moby
Trupa Les Elephants Bizarres s-a format în 2007, din ea făcând parte Cătălin Rădoi (Proka) – chitară electrică şi voce, Mihai Marin – bass şi voce, Ştefan Matei – voce şi Claudiu Ştirbei – tobe. În 2008 a intrat în formaţie şi Nicolae Cazacu (Nae) – synt. Muzica elefanţilor bizari este un amestec de electro-pop-rock. Anul 2009 pare să fi fost însă anul elefantului: Les Elephants Bizarres au cântat în deschiderea mai multor concerte susţinute în Capitală de trupe precum We Have Band (Marea Britanie), The Haunts (Marea Britanie), A-LIX (Argentina/Franta), Asleep In The Park (Austria). Tot în acelaşi an, elefanţii au tropăit pe scena celui mai important festival din România, cântând în deschidere pentru Motorhead şi Moby la B’ESTFEST. Trupa nu a lipsit nici de la Stufstock, Funk Rock Hotel şi Underlondon. “Hello Says the Devil” şi “Have no Fear”, cele mai cunoscute melodii ale trupei, s-au clasat pe locuri fruntaşe în topurile radiourilor din România.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial