Amaro Del revine în Centrul Vechi, la Godot Cafe

Vino sâmbătă la Godot Cafe & Teatru pentru o seară de muzică live. Amaro Del vine pentru a patra oară în Centrul Vechi să te încânte cu melodii tradiţionale de inspiraţie etnică.

 

Trupa Amaro Del a fost fondată în 1999, iar în traducere în limba română înseamnă “Dumnezeul nostru” şi este formată din Tibor Virag jr (tobe, percuţie), Sandor Tejfel (clape), Karoly Horvath (bass), Tibor Virag (vocal, chitară) şi Ruszlan Jankovski (vocal, chitară). Membrii formaţiei locuiesc în Mukachevo, Ucraina, dar concertează mai mult în Ungaria. De-a lungul celor peste 20 de ani de activitate, Amaro Del au asimilat în repertoriu piese tradiţionale din Serbia, Ungaria, Rusia, Franţa, Polonia sau India alături de elemente din muzica populară românească. Pentru un sound cât mai autentic, membrii trupei au colaborat cu etnomuzicologi, au călătorit şi au studiat muzica romanes la ea acasă, ascultând şi înregistrând piese tradiţionale pe care le-au trecut, apoi, prin propriul filtru emoţional şi artistic. Amaro Del s-a bucurat de un mare succes în România, animând publicul la festivaluri ale diversităţii, dar şi în cluburi. Până în prezent au susţinut trei concerte la Godot Cafe-Teatru, cu sala plină.

 

Dacă vrei să ai parte de o sâmbătă seară deosebită în compania prietenilor, nu rata acest concert de muzică live. Concertele Amaro Del au umplut sălile din Godot de fiecare dată când aceştia au venit aici, aşa că, dacă vrei să prinzi un loc, grăbeşte-te să-ţi cumperi bilet. Preţul acestuia este de 40 de lei şi poate fi achiziţionat din Centrul Istoric, de la Godot.

 

Adresa: Str. Blănari nr. 14
Cocktail: 15 lei, Bere: 7 lei, Racoritoare: 6 lei, Bilet: 40 de lei

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial