Află unde vei petrece de 1 Mai la mare

Weekendul acesta va fi unul prelungit cu ocazia zilei de 1 Mai. Cluburile de pe litoral vin cu o ofertă diversă. Dacă luxul sau muzica electronică sunt printre preferatele tale, destinaţia ta va fi şi în acest an Mamaia. Pentru cei rebeli care vor să se distreze până dimineaţă la malul mării pe nisip la terase improvizate, Vama Veche este cea mai bună opţiune.

 

 

 

The Mission presents: 1st of May
The Mission pregăteşte un nou Party: 1st of May 2012 pe plajă la Mamaia Nord. Vor fi două zile de party, pe 27 şi 28 aprilie, cu reprezentanţii Hot Natured, respectiv Cadenza Vagabundos.
Prezintă-te vineri seară pe plaja Mamaia Nord ca să-ţi faci încălzirea la distracţie cu două seri incendiare care reunesc nume precum Jamie Jones, Art Department, Lee Foss, Richy Ahmed, Luciano, Argy, Digitaline, Alex Picone, Dani Casarano. Nu lipsesc nici reprezentanţii locali: Negru, Giuser, Morden, Maxwell şi Ninja. Preţul biletelor este de 30 de lei vineri, 40 de lei sâmbătă, un abonament pentru cele două seri costând 65 de lei. Dacă vrei să ai parte de tratament VIP, trebuie să ştii că va trebui să scoţi din buzunnar 60 de lei pentru prima zi şi 90 de lei pentru cea de-a doua. Accesul în cort se va face începând cu ora 20.00.

 

For The Love Of House 2012 Festival
Muzica house este pusă în prim-plan şi în La Mania unde, între 27 şi 30 aprilie, se desfăşoară Festivalul For The Love Of House.  Vineri şi sâmbătă, în La Mania vor fi în echilibru perfect din punct de vedere al festinului de decibeli. Vineri, 27 aprilie 2012, Sasha ia prima poziţie într-un line-up care îi mai prezintă pe duoul românesc Livio & Roby, dar şi pe cea mai apreciată DJ-iţă britanică a momentului, Maya Jane Coles. La intrare se va percepe taxă de participare în valoare de 30 lei, până la miezul nopţii, respectiv 50 lei după miezul nopţii. A doua seară a festivalului făcut din dragoste pentru muzica house, sâmbătă, 28 aprilie 2012, va începe cu un DJ set marca Derek, tânărul DJ/producător care surprinde la fiecare concert prin nonşalanţa cu care ne face părtaşi unei călătorii profunde. Trecând mai departe cu privirea pe line-up, după artistul român vor performa Delano Smith, Shaun Reeves şi Danny Howells. Biletele vor fi în valoare de 20 lei până la ora 00.00, iar după miezul nopţii pot fi achiziţionate contra sumei de 40 lei.

 

1 mai 2012 @ Kudos Beach
De o petrecere prelungită vor avea parte şi cei care aleg să-şi petreacă minivacanţa de 1 Mai pe Kudos Beach, unde se anunţă distracţie de vineri până marţi. Headliner-ii sunt înalţi reprezentanţi ai stilurilor house, minimal-tech şi electro-funk din străinătate, precum şi un număr mare de DJ români consacraţi şi tinere talente: Optick, Pagal, Kool, Adrian Eftimie, Mihai Popoviciu, Mahony, Bog, NTFO, Mano şi multi alţii.
În al 11-lea an de existenţă, evenimentul de 1 Mai 2012 organizat la Kudos Beach face parte din Programul Operaţional Regional “Move Your Body”, implementat cu succes în Ibiza.
“Ministerul Distracţiei” a aprobat, printr-o hotărâre, includerea acestei definiţii în registrul oficial al clubbingului românesc. Cu ocazia tradiţionalului 1 Mai, vor avea loc manifestări culturale pentru promovarea distracţiei pe Kudos, unde vor fi aşteptaţi peste 10.000 de oameni. Doritorii de muzică bună şi distracţie se pot adresa prin viu grai DJ-ilor şi prietenilor în cadrul petrecerii, între 27 aprilie şi 1 mai, pe Kudos, unde intrarea este şi va fi întotdeauna liberă.
Din străinătate, vor mixa DJ de primă mână ca: Nima Gorji, William Kouam Djoko, And.Id şi Siler & Dima.

 

Nima Gorji, din Ibiza, la Mamaia
Graţie stilului său inconfundabil, Nima Gorji a devenit în ultimii ani unul dintre cei mai populari DJ în România, fiind invitat să mixeze la multe petreceri în Bucureşti şi în ţară. Nima Gorji se identifică foarte mult cu insula distracţiei, Ibiza, de aceea prezenţa sa pe o plajă din Mamaia aduce acel spirit în România. Mixează în mod regulat la clubul său preferat, Ibiza Underground, după ce fusese invitat la Space, Pacha sau Privilege. Are la activ peste 20 de release-uri, printre care şi un album “Living in the shadows”.

 

Marathon Weekend în Tribute
Distrează-te în weekend la o petrecere pe cea mai mare plajă privată de pe litoralul românesc, chiar dacă sezonul estival nu a început încă. În Tribute Summer Residence eşti aşteptat la un maraton de muzică bună susţinut de Vama pe 27 aprilie, Fly Project -  pe 28 aprilie, Kostas Martakis – pe 29 aprilie şi Holograf – pe 30 aprilie.
Clasat pe locul 5 în topul celor mai sexy bărbaţi din lume şi pe poziţia fruntaşă a celor mai sexy bărbaţi din Europa, grecul Kostas Martakis promite să le impresioneze pe românce cu mişcări din şolduri, piese ritmate şi un show excepţional. Kostas va ajunge sâmbătă dimineaţă în România şi va concerta duminică seară la Tribute Summer Residence din Mamaia, după ora 23.00, preţul unui bilet fiind de 30 de lei. La sfârşitul anului trecut, Kostas şi-a lansat cel mai recent album, “Entasi”, iar cu prilejul concertului de la Mamaia artistul va cânta cele mai noi hituri din cariera lui. Nu vor lipsi piese precum “Loving You”, “Anatropi”, “Fila Me” sau “Ne”. Vineri seara, trupa Vama va susţine un show live, urmând ca seara de sâmbăta să fie animată de trupa Fly Project. Seara de duminică îi aparţine lui Kostas, iar luni seară trupa Holograf promite un concert în faţa a peste 1.700 de persoane. Preţul unui bilet de intrare este de 30 de lei pentru fiecare seară, însă un VIP Pass în valoare de 60 de lei asigură intrarea pentru toate cele patru seri de muzică live. Nu vor lipsi din programul clubului numerele de dans pregătite de cele mai sexy dansatoare de la Chişinău alături de seturile lui DJ Dark Angel.

 

VAMA VECHE
1 Mai Muncitoresc se lasă cu odihnă şi recuperare pe brânci, pentru că distracţia în Vama Veche începe odată cu weekendul.

 

Goblinfest pe plajă
Clubul Goblin din Vamă ţi-a pregătit un “meniu” cu o serie de cântări alese, împărţite pe zile cu specialitatea casei cu tot. Aşadar, dacă vrei să începi “treaba” de vineri, programul în Goblin este următorul:Vineri, 27 aprilie – Nişte Băieţi încep cântarea de la ora 23.00, iar de la 2.00 ale dimineţii Şuie Paparude provoacă insomnii. Sâmbătă, 28 aprilie, de la 23.00, Les Elephants Bizzares urcă pe scenă, urmaţi de o noapte cu multă ROA. În sfântă zi de duminică, 29 aprilie, la 5.00, răsăritul de soare este trâmbiţat de cei de la Silent Strike, iar de la 23.59 Blazin Vibes vor da tonul distracţiei. Luni, 30 aprilie, adică în ajun de 1 Mai, de la 22.00, ai Zeppelin, la 22.45 vin cei de la Discoballs, iar de la miezul nopţii Bass Turbat îşi va face intrarea.

 

The VandalList On Tour
Tot în Vama Veche e loc de petrecere şi la Molotov Bar, şi nu orice fel de petrecere, ci una marca The VandalList. Ce poate fi mai cool de atât? Intrarea este liberă.

 

Desperados Tequila Wild Party
Amphora a pregătit pentru cei care iubesc tequila o petrecere delicioasă. Sâmbătă, 28 aprilie, la Desperados Tequila Wild Party vor curge râuri din miraculoasa licoare în timp ce DJ Vasilik, E.M.I.L. şi O.C.S. se vor asigura că nimeni nu stă jos.

 

Expirat revine în Vama Veche
Clubul începe migraţia de vară spre Vama Veche cu tot ce se poate: shoturi, şurubelniţe, dansuri, prieteni, muzici, atmosferă intensă şi cu tot ce nu există nicăieri în altă parte: răsărituri, dimineţi mahmure pe nisip şi băi nocturne în mare. În 2012, pe cei din Expirat îi vei putea găsi tot la aceeaşi adresă: pe plajă, colţ cu Marea Neagră, tot mai spre sud, spre bulgari, cu terasa în aceeaşi ţinută prietenoasă, lejeră de vară pe zi, lipsită de inhibiţii pe seară.
Acum că ai aflat tot ce era de ştiut despre ce se întâmplă de 1 Mai la mare, strânge-ţi prietenii, fă-ţi bagajele, lasă grijile în urmă şi… liber la distracţie!

 

Trenuri mai multe de 1 Mai
CFR Călători a suplimentat numărul de curse către litoral pentru perioada 27 aprilie – 2 mai. Totodată, alte trenuri îşi vor prelungi circulaţia până la şi de la Mangalia, pentru adaptarea capacităţii de transport la traficul de călători estimat cu prilejul zilei de 1 Mai. În plus, în acest interval vor fi suplimentate cu vagoane trenurile cele mai solicitate, pe cele mai importante relaţii, cu plecări din şi către Bucureşti-Nord.

 

Soare la mare
Meteorologii anunţă vreme frumoasă de 1 Mai în staţiunile de pe litoral, fără precipitaţii. Temperaturile maxime se vor încadra în jurul valorii de 18 grade Celsius. Minima nu va coborî sub 8 grade Celsius. Cei care intenţionează să petreacă 1 Mai la mare pot petrece liniştiţi pe plajă.  În sudul litoralului se aşteaptă maxime chiar şi de 20 de grade Celsius pe tot parcursul weekendului. Meteorologii estimează că Vama Veche va fi cea mai călduroasă staţiune, care, de altfel, se anunţă şi cea mai aglomerată. În municipiul Constanţa şi în staţiunea Mamaia, mercurul din termometre nu va depăşi 17-18 grade Celsius.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial