Shakira a născut un băieţel

Celebra artistă columbiană a adus pe lume, marţi, la un spital din Barcelona, primul său copil. E vorba de un băieţel perfect sănătos, care a primit numele Milan Pique Mebarak.

 

Anunţul privind naşterea micuţului a fost făcut de cei doi părinţi, pe Twitter. “Suntem fericiţi să anunţăm naşterea lui Milan Pique Mebarak, fiul Shakirei Mebarak şi al lui Gerard Pique, la 22 ianuarie, ora 21.36 (20.36 GMT), în Barcelona, Spania”, au scris cei doi pe reţeaua de socializare. Ei au mai adăugat că micuţul cântăreşte trei kilograme, este perfect sănătos şi, precum tatăl său, este fan al echipei FC Barcelona încă de la naştere. Potrivit cotidianului catalan „Sport”, naşterea a avut loc, prin cezariană, la clinica Teknon din Barcelona.
Cuplul a anunţat în septembrie 2012 că artista columbiană este însărcinată cu primul ei copil. Shakira şi Gerard Pique, fericiţii părinţi, au recunoscut în martie 2011 că formează un cuplu, la scurt timp după ce artista columbiană şi-a încheiat relaţia cu Antonio de la Rua, alături de care a stat 11 ani.

 

Păcăleală de 28 decembrie
La sfârşitul anului trecut, fotbalistul Gerard Pique anunţa pe contul său de Twitter că a devenit tătic, informaţia fiind preluată de presa din întreaga lume. „Fiul nostru s-a născut! Suntem foarte fericiţi! Vă mulţumim pentru mesaje”, a postat acesta. Informaţia s-a dovedit a fi, de fapt, o farsă, 28 decembrie fiind în Spania şi în unele state din America Latină „El Dia de los Innocentes”, un fel de Ziua Păcălelilor.
36 de ani va împlini artista columbiană pe 2 februarie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Niciun comentariu adaugat

|  Tu poti fi prima persoana care comenteaza acest articol

Lasa un comentariu


GetSocial